Wonderland: Objavljeni prvi hedlajneri

Na velikom Serbia Wonderland open air festivalu, koji će se 20. i 21. juna održati u Beogradu, nastupiće britanske zvezde Futuristic Polar Bears, trio iz Hardwell-ove produkcijske kuće Revealed, trenutno najpopularnije izdavačke kuće EDM muzike na svetu. Oni su prvi od mnogobrojnih inostranih hedlajnera koji će “zapaliti” publiku iz Srbije i zemalja regiona.

Ova godina je počela neverovatno za ovaj sastav, nakon što je preko 60000 ljudi uhvatila euforija kada je Dj Mag#1 Hardwell anonimno pustio njihovo remek delo na Tomorrowworld festivalu. Traka “Back to Earth“, izdata za Revealed, je početkom godine osvojila ceo svet, držeći prvo mesto na prestižnom Beatport-u skoro mesec dana. Podrška je krenula da stiže od imena kao što su Fat Boy Slim, Steve Angelo i mnogih drugih, a Futuristic Polar Bears su nastavili da idu ka vrhu neverovatnom brzinom, zahvaljujući pre svega svojoj odličnoj produkciji i DJ-ingu. Oni su sastav koji će po mnogima obeležiti 2014. godinu a skoro su objavili svoj novi hit za Mutants label. Kažu da su spremni da u ovoj godini svojom energijom unište sve zvučne sisteme i podijume širom sveta!

Imamo veliku čast da našoj publici predstavimo prvo ime za Serbia wonderland open air festival. Publika nam je non-stop pisala i tražila nekog sa Revealed etikete i stvarno nam je drago da aktivno učestvuju u građenju festivala budućnosti. Što se tiče Futuristic Polar Bears, momci su neverovatni, imaju odličnu energiju, idu ka vrhu velikom brzinom. Bukirani su već za Creamfields, pregovaraju i sa ostalim velikim letnjim festivalima tako da moramo da kažemo da smo se baš potrudili da ih dovedemo u Srbiju”, navode organizatori “Jungle tribe“.

Na Serbia Wonderland festivalu se očekuje preko 10.000 ljudi, a kao što je i do sada bio običaj, svoj dolazak su najavili i mnogobrojni fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Grčke i ostalih zemalja Evrope. Podsetimo, do sada su na festivalu nastupale velike zvezde trens i elektro haus muzike a holandska zvezda Sid Van Ril je svoj nastup na Wonderland festivalu ocenio kao njegov najbolji događaj godine! Svi su izgledi da ćemo na leto uživati u vrhunskom evropskom festivalu i sa nestrpljenjem očekujemo da organizatori objave preostala inostrana imena.

Ulaznice za festival mogu se kupiti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.

Avatar photo

Autor: Igor