GREEN LOVE FESTIVAL 4 SE BLIŽI :: SATNICA

Organizatori Green Love festivala obaveštavaju sve ljubitelje elektronske muzike da se dobro pripreme, razgaze cipele i odbrojavaju dane do velike žurke koja će trajati od 14. do 15. marta u Novom Sadu na SPENSu! Pored bogatog muzičkog programa, Green Love pruža svojim posetiocima i bogat kreativno-ekološki program.

U petak, 14. marta uživaćemo u tehno večeri sa konceptom “OLDIES GOLDIES“, koji je trenutno najposećeniji svetski brend velikih tehno žurki, sa akcentom na stari tehno koji je puštan sa gramofonskih ploča.

SATNICA:

21 – 00h – Respect DJs Showcase:

Vladimir Palik

mr Beer Belly

Nikola Marjanović

Borce Borce Panov

00 – 02h – MATTHEW HOAG b2b Lea Dobričić

02 – 04h – MENDO

04 – 06h – Vladimir Aćić b2b Dejan Milićević

Za jutarnje igranje i zabavu, pobrinuće se Vladimir Aćić i Dejan Milićević koji su za ovu priliku specijalno napravili old school techno DJ set, a glavna zvezda večeri, MENDO koga “klaberi” željno iščekuju, pozvao je sve ljubitelje dobre atmosfere i muzike da dođu na Green Love festival 4 putem sledećeg videa: 

 

Subotu, 15. mart obeležiće dnevni program koji je sastavljen od niza aktivnosti za mlade, u koje spadaju projekcija amterskih filmova, izložba amaterskih fotografija, kao i program za decu – radionice na temu prevencije bolesti zavisnosti, radionice na temu muzičke produkcije i dj-inga i radionice na temu zaštite prirode i zaštitu životne sredine, kao i bogat muzički program. Zvezde subotnje večeri biće DJ dvojac iz Grčke BANG LA DECKS koji su oduševili milione ljudi svojim planetarnim hitovima “Kuedon (Obsession )“ i “Utopia“ sa kojima imaju preko 200 miliona pregleda na You tube-u.

 

SATNICA:

21 – 23h – Junior K ( Respect DJs )

23 – 00h – Studio Bronx+special guest Sale Tru

00 – 02h – Billy9 b2b Groover

02 – 04h – BANG LA DECKS

04 – 06h – Subview b2b Senzzor (Drop Sensei )

U sklopu Green Love festivala biće organizovan i najveći domaći HARLEM SHAKE u vidu koncepta “Smirnoff animal party” uz koji je obezbeđeno i šminkanje publike. U subotu, oko ponoći, više hiljada posetilaca imaće priliku da pleše u istom ritmu i uživaju u sjajnoj atmosferi!

Trenutna cena ulaznica iznosi 690 dinara za jedan dan i 990 dinara za oba dana Green Love festivala, dok će cena karte na ulazu za jedan dan iznositi 990 dinara. Sve one koji imaju pozivnice obaveštavamo da dođu na festival do 23 časa.

KAPIJE SE OTVARAJU U 21H. DOBRO DOŠLI!

Avatar photo

Autor: Igor