Calvin Harris i CamelPhat su među najviše streamanim umetnicima ove sezone.

Calvin Harris i CamelPhat su među najviše streamanim umetnicima ove sezone. S obzirom da se sezona na Ibizi približava krajuYouTube je objavio top 15 naj streaming umetnika koji su nastupali na ostrvu ovoga leta.

Lista je bazirana na YouTube streaminzima od majad o septembra i na samome vrhu nalazi se Španska zvezda – Juan Magán, uz Calvina Harrisa, Davida Guettu i Dannya Oceana, te Martina Garrixa koji ulazi u top 5.

Magánova top pozicija je pomalo iznenađujuća; njegov najpopularniji hit na YouTubeu ‘Dejate Llevar‘ dostigao je 105 miliona pogleda u 12 meseci – manje nego bilo koji hit od ostalih umetnika koji se nalaze među top 5 najgledanijih tokom sezone na Ibizi. 

Unatoč trećem mestu na Ibiza streaming listi, David Guetta broji najviše pogleda na videu unutar dvanaest meseci s ‘2U ft. Justin Bieber’ dosežući 374 miliona pogleda.

Martin Garrixov ‘Ocean’ dosegnuo je 155 miliona pogleda u 12 meseci.

YouTube Music je takođe nedavno najavio da će dovesti Ibizin neverovatni line-up i vibrantnu atmosferu u UK, s novom selekcijom playlisti putem njihove aplikacije.

15 najviše stremanih umetnika (Maj – September):

Juan Magán

Calvin Harris

David Guetta

Danny Ocean

Martin Garrix

The Chainsmokers

Kygo

Alan Walker

Rudimental

Steve Aoki

Gianluca Vacchi

Jonas Blue

Armin van Buuren

Mark Ronson

CamelPhat

Izvor: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor