Za 8. mart sve u znaku dama – Heidi, free kokteli & ulaz za devojke

Osmomartovski vikend u klubu The Tube u znaku lepšeg pola: DJ dama Heidi, free kokteli & ulaz za devojke.

DJ dama Heidi, jedna od najuticajnih žena u ovoj profesiji i idejni tvorac čuvenih Jackathoh žurki, nastupa na osmomaratovskom Wonder Women Weekendu (8.-9. mart) u klubu The Tube. Ova dva dana sve će biti u znaku dama, jer osim što će pet pripadnica lepšeg pola puštati muziku, devojke neće plaćati ulaz i moći će besplatno da degusturaju koktele.

Heidi Van Den Amstel već godinama unazad oblikuje ukus svetske DJ elite kao moćna žena iz senke, a njena muzika varira od jackin house-a, preko techna do savremene britanske bass muzike. Jedina je nebritanka koja ima svoj šou na radiju BBC 1, i to zahvaljujući prepopuruci legendarnog Pete Tonge-a.

Deo je prestižne “Get Physical” porodice, a sada ima i svoj label i serijal žurki “Jakcathon“ sa kojima gostuje po celom svetu. Odrasla je zajedno sa legendarnim Richie Hawtin-om u kanadskom gradu Windsoru, a na Jackathonu su, između ostalih, Soul Clap, Solomun, Maya Jane Coles, Jamie Jones, Miss Kittin, Anja Schneider, Deetron i Marc Houle.

I sama dolazim sa densflora i volim da plešem. Nekako mi je razočaravajuće kad sa žurke odem bez snažne uspomene na tu noć, tako da ja stalno želim da završim svoje nastupe sa pravom malom eksplozijom – kaže Heidi.
Njen mix Jackathon proglašen je miksom 2011. godine u britanskom DJ Mag-u. Domaća publika Heidi je mogla da vidi već dva puta na Exit Dance Areni, kao i jednom u klubu The Tube.

U petak uz Heidi nastupa i jedna od naših najpoznatijh dama za mixetama Tijana T, dok je dan kasnije trio lepotica Ann D, Loco Baby & Lady Dee. Za muškarce ulaz je u petak do 00.30 200 dinara, a nakon toga duplo skuplji. Devojke neće plaćati kartu u petak, dok će u subotu, kad je slobodan ulaz za sve, od 23.30 do 01.00 sat moći neograničeno i besplatno da degustiraju veliki broj koktela koji će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“.

Avatar photo

Autor: Igor