ZAGREJTE SE ZA PLAY BY OXIA 22. APRILA!

 

Tek što je prošla druga po redu Play žurka na kojoj je prošlog petka Jay Lumen potpuno oduševio prestoničke klabere, sledi nam još jedan PLAY spektakl 22. aprila – u Magacin depo dolazi miljenik srpske publike Oxia. Nije slučajno što je baš on “treća sreća” koja će na PLAY žurci nastupiti posle fenomenalne Debore de Luke i sjajnog Jay Lumena – ovaj talentovani momak bio je u Srbiji više puta, a za njegove nastupe se uvek tražila karta više. Takođe, Oxia ove godine slavi jubilej svoje kultne trake “Domino” koja je napunila 10 godina, što je razlog više da nam priredi još jednu sjajnu žurku.

Olivier Rejmond poznatiji kao Oxia je počeo da miksuje već sa 15 godina, a da producira davne 1991. godine. Jedna od njegovih najlegendarnijih traka Domino, sada već klasik sa preko 17 miliona pregleda samo na YouTube-u, je neizostavna traka na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a. Ove godine su, povodom desetogodišnjice ove kultne trake, remixe uradili legendarni Matador, Frankey & Sandrino, i Robag Wruhme. Obavezno ih poslušajte pre žurke i uživajte u staroj dobroj traci u novom ruhu!

Oxia svoj stil opisuje kao “groovy techno” koji karakterišu basovi i poneki prozračni vokal, koji čine odličnu podlogu za ples do zore. Ukoliko ste propustili prethodne žurke na kojima je nastupao, obavezno pogledajte deliće atmosfere koje su kamere zabeležile na njegovim nastupima na Raveolution žurci u aprilu prošle godine, kao i u klubu Tube početkom 2013.

Karte za PLAY by OXIA možete da nabavite po specijalnoj promo-ceni od 690 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.com.

Za više indormacija pratite naš Facebook event i PLAY stranicu.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. Seriju PLAY žurki otvorila je Deborah de Luca, nastavio je Jay Lumen, a na trećoj PLAY žurci nastupa Oxia 22. aprila.

 

Avatar photo

Autor: Igor