ZAGREJTE SE ZA PLAY BY OXIA 22. APRILA!

 

Za samo 4 dana očekuje nas još jedna PLAY žurka, na koju nam 22. aprila dolazi miljenik domaće publike Oxia, i to pravo u savamalski Magacin Depo. Za sve one koji se i dalje nećkaju, pripremili smo 5 razloga zbog kojih ne smete propustiti treću po redu PLAY žurku.

Zato što je treća sreća

Novi PLAY koncept je lansiran više nego uspešno, a nakon nastupa neverovatne Debore de Luke i moćnog Jay Lumena koji nas je dobro razdrmao i malo je reći oduševio, stiže dostojan naslednik PLAY DJ pulta Oxia, koji je već dobro poznat domaćoj publici po sjajnim nastupima.

Zato što je „Domino“ jedna od najpoznatihih traka ikada

U pitanju je traka koje je obeležila tehno zvuk prethodne decenije, ima preko 20 miliona Youtube pregleda, a našla se i na šestom mestu Awakenings liste najboljih techno traka ikada. Oxia kaže da je to traka kojom „izvlači stvar“ jer publika bez izuzetka i uvek sjajno reaguje na nju.

Zato što znate da je provod zagarantovan

To je nešto što će vam reći svako ko je bio na nekom od njegovih prethodnih nastupa kod nas, a ako ovu informaciju još uvek niste čuli eto razloga više da ne propustite nastup ovaj put. Posebno preporučujemo njegov nastup na prošlogodišnjoj Raveolution žurci, gde je nastupio rame uz rame sa Art Department i oduševio domaće rejvere.

Zato što se medju njegovim fanovima nalaze mnoge popularne zvezde današnjice

Imena poput Matador, Anna, Agoria, samo su neka od imena koji vole muziku Oxia-e, a njegova traka mnoge je uvela u svet tehno zvuka. Kao omaž kultnoj traci „Domino“, Matador, Frankey & Sandrino i Robag Wruhme uradili su sjajne remikse koje morate preslušati pred žurku.

Zato što ćemo čuti njegove nove trake

Oxia je otkrio da radi na novom albumu koji izlazi ove godine, kao i da neke trake testira u setovima, nadamo se da će se nov materijal naći u njegovim setovima u Depou.

Karte za PLAY žurku možete da nabavite po specijalnoj promo-ceni od 990 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.com. Još uvek je aktuelna i 3+1 akcija, po kojoj za svake 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis.

Za više indormacija pratite naš Facebook event i PLAY stranicu.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. Seriju PLAY žurki otvorila je Deborah de Luca, nastavio je Jay Lumen, a na trećoj PLAY žurci nastupa Oxia 22. aprila.

 

Avatar photo

Autor: Igor