ZAGREB DOBIJA NOVI MUZICKI FESTIVAL #WELOVESOUND

 

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od  najcenjenijih svetskih muzickih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03.06. u Zagrebu. U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svetskih zvezda elektronske muzike. Veliki open air događaj održaće se na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, a pratiće ga partiji u vodećim zagrebačkim klubovima Johann Franck, Opera, Boogaloo i The Best Venue Hall.

Na prvom izdanju #WELOVESOUND presents Zagreb Takeover Weekend festivala, među prvim potvrđenim izvođačima su DJ zvezde Loco Dice, Timo Maas, Chris Liebing, tINI te hrvatski DJevi Marina Karamarko, Felver, Jogarde. Upravo su navedeni DJ-evi sinonim za vrhunske partije koje prati posebna produkcija i zvuk. Njihovi nastupi sirom sveta rasprodati su, a obožavaju ih i brojni fanovi sirom sveta.

Festival koji muzikom širi dobre vibracije deo prihoda od prodatih ulaznica, koje će uskoro biti dostupne u sastavu Entrio.hr online prodavnice, darovaće udruzenju “Znanje na djelu” koje spaja obrazovni i poslovni svet, pomaže mladima da stiču praktična znanja i dobiju uvid u svet biznisa.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici: https://www.facebook.com/insoundwetrust


FB event: https://www.facebook.com/events/769761739866249/

Avatar photo

Autor: Igor