ZANOSNA DEBORAH DE LUCA STIŽE U BEOGRAD 7. MAJA

 

Magacin Depo na adresi Travnička 3 biće domaćin jednom od najatrakivnijih lajnapa ove godine u subotu, 7. maja. Te večeri u našu prestonicu stiže zanosna Deborah De Luca, DJ iz Italije, a uz još četiri tehno dame koje će iste večeri nastupiti u Depou, ovo će definitivno biti žurka za pamćenje!

Priča o devojci koja je započela svoju karijeru kao konobarica i plesačica, a potom postala jedan od najcenijih ženskih DJ-eva ne čuje se tako često. Deborah je svoje mesto na svetskoj DJ sceni zaslužila vrednim radom i zahvaljujući producetu Giuseppe Cennam-u, uz kog je naučila sve veštine miksanja i produkcije. Nakon izdavanja prvih traka usledili su angažmani širom Italije, a potom Evrope i sveta. Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom, a Beograđani će u subotu 7. maja imati priliku da čuju i vide Deboru u svom gradu! Veče će biti sasvim posebno jer će uz Deboru u Depou nastupiti još četiri fenomenalne dame: gošća Nusha iz Rumunije, naša tehno diva Lea Dobričič, a publika će imati priliku da čuje i b2b DJ set Natashe i Tijane Kabić.

Kao ženski DJ i samim tim retka pojava na rumunskoj tehno sceni, Nusha je muzikom počela da se bavi još 2007. godine. Ova talentovana dama delila je pult sa velikanima kao što su James Zabiela, Solomun, dOP, BLOND:ISH, Audiofly, Nakadia, Lee Burridge, Sis, Shlomi Aber, Phil Weeks, Mendo, Alex Niggemann i mnogi drugi. Nusha je jedan od najpoznatijih “afterparty” DJ-eva i to je upravo razlog iz kog ljudi širom sveta vole da dočekuju jutro uz Nushine DJ setove. 

Ulaznice za ovaj spektakl nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po trenutnoj ceni od 800 dinara za regularnu, odnosno 1.400 dinara za VIP ulaznicu. Ova cena biće aktuelna do početka sledeće nedelje kada sledi poskupljenje.

 

Avatar photo

Autor: Igor