Zlatnichi konacno u Beogradskom klubu Tijuana

 

U subotu 31. Oktobra, Tijuana (bivša svemirska kafana), imaće priliku predstaviti vam jednog svetski priznatog DJa. 
 
Zlatnichi dolazi iz Sarajeva. U techno vode uplivao je 2003. nakon slušanja Pascal Feos seta. Prošao je fazu minimala, techna, techhouse-a, što se na kraju pretvorilo u jednu fuziju koja se može nazvati modernom tech muzikom.
 
Produkciju radi 4 godine, a prvo izdanje, “Serious Damage EP” za “Noexcuse records” izašlo je u februaru ove godine i pokazalo se kao veoma uspešno. Nakon Carole koji je puštao traku “Serious Damage” na svim većim festivalima i eventima na svetskoj underground sceni, usledila je podrška i od drugih velikih izvodjača kao što su Monika Kruse, Leon, Stefano Noferini, Nic Fanciulli i mnogi drugi.
 
 
Nakon toga slede izdanja za Azul Tunes, Mushroom Smile, Expectancy RecordsBuduća izdanja idu za neke od vodećih labela sveta techousea i to Dfloor, Moonharbour, Pild Records, Basswalk records. Nastupao sa izvodjačima kao što su, Petar Dundov, Silicone Soul, Deborah De Luca, Mladen Tomić, Siniša TamamovićKraj 2015. Godine obeležiće nastupi u Novom Sadu, Beogradu, Temišvaru, Atini, Istanbulu, Riminiju, Londonu i Liverpulu.
 
Domaća Podrška:
 
– Sam Luda [FusionCrew]
– Dusan Lazovic [DBDZ]
 
Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 

Avatar photo

Autor: Igor