ŽURKA NA KALEMEGDANU: DJ ZVEZDA DUBFIRE SLAVI 10 GODINA RADA OVOG PETKA NA OTVARANJU BARUTANE

 

Jedan od najcenjenijih DJeva današnjice, čuveni Dubfire, stiže veceras 13. maja u Beograd kada će nastupiti na otvaranju najlepše beogradske letnje party destinacije, Barutane u kalemegdanskom Donjem gradu. Inače, Dubfire ove godine slavi 10 godina svoje solo karijere, pa je gostima Barutane sigurno pripremio bogat muzički opus.

Ali Širazinija, poznatiji kao Dubfire, polovina je legendarnog DJ dua Deep Dish sa kojim je osvojio brojna muzička priznanja. Ovaj sjajni DJ i producent iranskog porekla višegodišnju uzlaznu solo karijeru krunisao je hit remiksom „Split the line“, a pored rada u grupi Deep Dish, Dubfire je sarađivao sa mnogim popularnim izvođačima, poput Madonne, Dido i benda Rolling Stones, za koje je radio remikse. Gotovo svaki klaber dobro zna njegove trake poput „Ribcage“ i „Roadkill“ koje su još uvek aktuelne na festivalskim i klupskim plejlistama mnogih DJeva. Bio je više puta nominovan za prestižnu nagradu Grammy, nastupao je u najpoznatijim klubovima sveta, a poslednjih godina se vratio produkciji i muzičkim korenima uz hip hop, dub reggeae, industrial i new wave. Dubfirea smo imali priliku da čujemo na LoveFestu prošle godine, na Exitu pre dve godine, ali njegov nastup u Beogradu 2010. godine u BelExpo centru se i dan danas pamti. Nakon skoro šest godina Dubfire ponovo stiže u Beograd – ovog puta nastupa u kultnoj beogradskoj Barutani, koja je ove sezone već najavila dolazak nekih sjajnih imena kao što su Chris Liebing i Astrix, a sada i Dubfire.

Dubfire u Barutani nastupa uz domaču podršku u sastavu DBDZ, Luka Vuković B2B Ivan Radojevic, Ilija Djokovic i Marko Milosavljević, a od danas je aktuelna nova cena ulaznica pa tako za regularnu kartu treba odvojiti 1.200 dinara, dok VIP karta košta 1.700 dinara. Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

 

Avatar photo

Autor: Igor