Žurka u belom stiže u Beograd!!!

Da li ste ikada imali želju da iskusite kakav je to provod kada svi prate jednu ideju? Sa ljudima koji su željni ushićenja, osećaja slobode, adrenalina i jake energije…

Ovog četvrtka “Belgrade Banging” organizuje žurku u Plastiku, gde će preko 500 ljudi obučenih u belo fanatično đuskati uz popularnu elektronsku muziku.

13.Mart zaokružite u vašem kalendaru, jer tada počinje senzacija…

Specijalni gost i hedlajner će biti mladić koji je nedavno puštao na Serbia Wonderland Festivalu.

***CAVIN VIVIANO***

*Cavin Viviano je producent i DJ iz Beograda koji kroz svoja izdanja i setove provlači “švedski” zvuk i EDM energiju. Njegovu produkciju do sad je podržalo par svetskih producenata kao sto su Steve Aoki, Paul Oakenfold, Guru Josh Project i drugi a od većih izdavačkih kuća koje su potpisale njegove trake su Kontor, Exklusive Records (Vidisco), Balkan Connection, Ambasada Records…2014-e sprema oficijalni RMX za Blasterjaxx koji bi trebao na leto da izadje.

Laganim uvodom će vas provozati Oakich (Hungary), a vatreno zatvaranje vam sprema Tom Gepard (Germany) koji je bukvalno pocepao goste sjajnim setom na famoznoj “Pocepanoj žurci”. Ova trojka će vam definitivno preneti atmosferu sa Sensation White-a.

Belgrade Banging takođe poručuje sledeće:

Hajde da napravimo mini Sensation White. Svi imamo nešto belo kod kuće, tako da budite cool i ispratite fazon , obucite bele stvari, može skroz u belo, može pola, možete doći sa čaršavom preko sebe, možete se napuderisati belim puderom, ofarbati kosu u belo, šta god vam padne na pamet.

Ove žurke su specifične po tome što morate po 3,4 dana unapred obezbediti vaše mesto zbog velike potražnje,tako da brzo telefon u ruke I osigurajte vaše “belo mesto” na vreme.

Info I reservations: 060/69-18-487

Avatar photo

Autor: Igor