Žurka za pamćenje uz Metodi Hristova okupila 3500 Green Love fanova!

 

Metodi Hristov, DJ kojeg je publika uporno tražila vratio se na Green Love festival i napravio žurku za pamćenje za 3500 fanovaVelikoj završnici sezone 2017 pridružili su se i sjajna NUSHA, Lea Dobričić, Danijel Čehranov aka Last95 i Iva Arifaj.

DJ jedinstvenog stila i pravi party maker, Metodi Hristov oduševio je fanove fantastičnim DJ setom uz koji se đuskalo do ranih jutarnjih časova. Uz poznate trake, publiku je razdrmala i čuvena NUSHA. Ovacije publike dobila je i uvek sjajna Lea Dobričić dok su partijaneri neumorno đuskali uz DJa Last95 i Ivu Arifaj.

Green Love širi zelenu ljubav i u novogodišnjoj noći na velikoj, već tradicionalnoj GreeNYE 2018 žurci na čak 2 bine – Wet Dreams & Obsession i Tauten ekipa prirediće klaberima savršen techno spektakl. Do ranih jutarnjih časova uživaćemo uz TKNO, Avoid aka Vladimira Aćića, Andrew Meller-a, Kristinu Lalić, Space Motion, Dachony-ja, Fakira, Željka Ninića i Aleksandra Zeca.

Ulaznice za najluđu novogodišnju žurku mogu se nabaviti po super promo ceni od 790 dinara na prodajnim mestima Gigs Tixa ili na http://gigstix.com/GreeNYE .

 

Avatar photo

Autor: Igor