Zvezde Afterlife-a u Beogradu – Mind Against na Raveolution-u 30. juna!

Posle poslednjeg headliner-a Raveolution žurki Sama Paganinija, koji nas očekuje ovog petka u Magacin Depou, na sledeći Raveolution spektakl dolazi još jedno dobro poznato i željno iščekivano ime među poštovaocima elektronske muzike, a to je tech-house dvojac Mind Against!

Ovaj duo je baš kao i Paganini poreklom iz Italije, a u Beograd dolaze 30. juna na još jednu žurku za pamćenje. Spremite se za spektakl pod otvorenim nebom na Beogradskom Sajmu!

Allesandro i Federico Fogini, poznatiji kao Mind Against, su rođena braća i jedan od najtraženijih dvojaca elektronske muzike današnjice. Poput svojih dugogodišnjih saradnika i osnivača Afterlife-a, dvojca Tale of Us, braća Fogini poreklom su iz Italije, ali su trenutno bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Dugogodišnje prijateljstvo i saradnja sa Tale of Us ih je i učinila jednim od najvećih imena Afterlife-a, što nije slučajno ukoliko se uzme u obzir njihov stil – Mind Against neguje melodičan, dramatičan, „filmski“ techno zvuk koji ih je učinio lako prepoznatljivim i planetarno popularnim.

Braća kažu da ne pripremaju svoje setove unapred, već da im je važno da osete publiku i da u njima izazovu emocionalnu reakciju na svoju muziku, u čemu im sudeći po reakcijama odlično ide. Mind Against iza sebe imaju 3 izdanja za Life and Death etiketu – Atlant, Avalon i Strange Days, koji su im pomogli da se izgrade kao jedni od najozbiljnijih producenata elektronske muzike današnjice i lansiraju u sam vrh. Od samog početka nastanka Afterlife etikete i događaja u 2016. njegov su neizostavni deo i verni ambasadori.

Afterlife žurke su za kratko vreme postale planetarno popularne i uticajne, pa su dodatno učvrstili i popularnost ovog DJ dua koji neumorno nastupa širom Evrope i ostatka sveta, kako na velikim muzičkim festivalima, tako i u najprestižnijim klubovima širom planete. Impresivna desetogodišnja karijera braće Fogini praćena je mnogim odličnim trakama i setovima – ovde možete poslušati njihov BBC Radio 1’s Essential Mix i pripremiti se za ono što nas čeka u Beogradu ovog leta.

Domaću podršku Mind Against-u pružiće Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi. Karte za događaj su puštene u prodaju po specijalnoj promo ceni od 800 RSD za obične i 1600 RSD za VIP ulaznice i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

Za vise informacija posetite zvanican event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor