Zvezde Dance Arene i NSNS bine razvalile na velikom techno samitu!

 Zvezde Dance Arene i NSNS bine razvalile na velikom techno samitu!

Zvezde ovogodišnjeg EXIT festivala, koje će od 11. do 14. jula osvojiti Dance Arenu i NSNS binu, razvalile su u vikendu iza nas na velikom techno samitu – Time Warp festivalu u Nemačkoj!

I Hate Models, Sara Landry, Kobosil, Patrick Mason, Sama’ Abdulhadi pokorili su Manhajm, a uskoro stižu na Petrovaradinsku tvrđavu!

Pogledaj nastupe klikom ovde.

Proslava trideset godina festivala Time Warp održana je 5. i 6. aprila u Manhajmu, Nemačkoj, a lajnap su predvodili titani koji ovog leta stižu u Exitov hram elektronske muzike, Dance Arenu, kao i na omiljenu NSNS binu, te smo kroz kratke snippete uspeli da osetimo ritmove samo jednog dela onoga što nas ovog leta očekuje u okviru do sada najjačeg elektronskog programa na EXIT festivalu!

Otelotvorenje diska inferna I Hate Models, poznat po nastupima na stadionima ispred 30.000 ljudi, doneo je svoj prepoznatljivi zvuk i u klupski ambijent ovog festivala, dok je autentični techno i house mag Patrick Mason ispunio prostor harizmom, bitovima i plesnim pokretima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Neumoljiva diva hard techno zvuka Sara Landry i nemački producent i DJ Kobosil, koji ovog jula stižu u besani rov NSNS bine, pokorili su plesni podijum. Na jednom od snimaka može se čuti i Sarina neobjavljena traka za koju je na svom Instagram storiju napisala da „još uvek traži ime”, a od zvezda koje će nastupiti u Exitovom hramu elektronske muzike, Dance Areni, vikend iza nas osvojila je i pionirka palestinske elektronske scene Sama’ Abdulhadi!

Pored ove sjajne četvorke koju od 11. do 14. jula očekujemo na Petrovaradinskoj tvrđavi, do sada najjače izdanje Dance Arene predvode Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, KlangKuenslter, Carlita i niz drugih globalnih titana spremnih da zapale jedinstveni hram elektronske muzike, dok na kultnu NSNS binu alternativni elektronski zvuk donose Oguz, Yotto, Estella Boersma, Francis Mercier, Helena Hauff i mnogi drugi!

Četvorodnevne ulaznice po promo ceni od 6.990 dinara i jednodnevne ulaznice po ceni od 2.990 dinara i uštedu od 50% dostupne su na sajtu EXIT festivala, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online

Avatar photo

Autor: Igor