Da li ste spremni za prvi Art Of Emotions Festival!?

 Da li ste spremni za prvi Art Of Emotions Festival!?

Nebs Jack, Sasha Carassi, Mia Mendi i drugi otvaraju letnu sezonu na Vrbasu na prvom banjalučkom Art Of Emotions Festivalu!

Nakon nekoliko sad već kultnih Art Of Emotions događaja, koji su kroz ovaj jedinstven koncept obeležili godine za nama vrijeme je da se event koji njeguje umetnost emocija podigne na viši nivo! Da li ste spremni za prvi Art Of Emotions Festival!??

Prvi A.O.E.F. održaće se 4. i 5. juna 2022. godine na dobro poznatoj lokaciji u Banjaluci, baru Tajna a.k.a. Tri Terase uz reku Vrbas, a kreiran je za potpuno uživanje u letu što podrazumjeva celodnevnu žurku sa internacionalnom selekcijom izvođača od kojih će se neki premijerno predstaviti publici!

Dvonednevni 24-sati program, podijeljen u satnice od podneva do ponoći, na sebi će svojstven način otvoriti idejni tvorac festivala, producent i DJ Nebs Jack, sa kojim će se za DJ pultom naći „nikad jača domaća podrška“, a zvijezde prvog Art Of Emotion Festivala su italijanski DJ i producent SASHA CARASSI i britanski techno dvojac MIA MENDI.

Sasha Carassi je ponosni i jedan od vodećih članova  Solomunove Diynamic porodice i još jedno od nezaobilaznih DJ imena koje nam dolazi sa samog juga čizme – Napulja, grada koji je u posljednjih nekoliko godina rasadnik kvalitetnih izvođača koji preuzimaju primat na svjetskoj elektronskoj sceni. Pod uticajem House zvuka i Breakbeat-a, upustio se u svijet produkcije, izdajući prvi album još 2002.godine, a nakon što je od 2010. ostvario saradnju sa velikim etiketama Drumcode i Bedrock uslijedio je niz dobro prihvaćenih singlova koji su učvrstili njegovu reputaciju DJ-a i producenta na kojeg bi svaki ljubitelj elektronskog zvuka itekako trebao obratiti pažnju. Pažnju i to onu svjetsku na sebe su skrenuli Mia Mendi, koji su se neumorno razvijali iz trenutka u trenutak, stilski i konceptualno. Iza jednog od nezaobilaznih kanala na gotovo svim relevantnim muzičkim platformama krije se umjetnički duo opsjednut spajanjem melanholičnog ambijenta i tvrdog zvuka satkanog u ezoteričnu produkciju, koja kao da je stvorena da vas povede kroz snove nabijene emocijama.

A.O.E.F. se savršeno nadovezuje na ranije kreirani obrazac na koji se na najuvjerljiviji način publici mogu priuštiti najrazličitiji aspekti kulture koja je u suštini elektronske muzike, a koja se upija svim čulima i doživljava kroz umjetnost emocija.

Ulaznice za prvi Art Of Emotions Festival u ograničenom broju dostupne su u banjalučkom Caffe-u Pause u Vidovdanskoj bb i to dvodnevne po ceni od 30 i jednodnevne po ceni od 20 KM.

Spremite se za predstojeći vikend i prvo izdanje AOE Festivala!

Avatar photo

Autor: Igor