Dance4Manya Festival 16. tog i 17. tog oktobra u BelExpo Centru!

 

Ove jeseni, cela Srbija i njena scena elektronske muzike ujediniće se sa jednim plemenitim ciljem: da spasi život dečku čija dobrota i osmeh greju naša srca. Za život Nemanje Ivanovića, poznatijem kao Manya, đuskaće preko 50 di-džejeva i preko 15.000 ljudi na najvećem humanitarnom festivalu do sada, Dance 4 Manya. 

BelExpo Centar će 16. i 17. oktobra biti mesto gde ćemo se plesom, đuskom, pozitivnom energijom i muzikom boriti za život, za Manju. 

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja Ivanović iz Velike Plane, boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan redak oblik maligne bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Lečenje ove bolesti je dug proces i kao takav iziskuje znatna finansijska sredstva, tačnije 120 000 evra. Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Sav profit od ulaznica i pića će biti prosleđen za njegovo lečenje. Molimo vas, šerujte ovaj događaj i pozovite prijatelje na FB event. Hajde da zajedno pokažemo snagu jedinstva!

Karta za festival: 800RSD
Jednodnevna karta: 500RSD

Uskoro više informacija.

http://zamanju.rs/

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor