Detroit Swindle: Dolazimo u Srbiju da ponovo napravimo haos

 

Posle spektakularnog nastupa na Lovefestu 2013. godine, holandski dvojac Detroit Swindle 11. oktobra nastupiće na prvoj Lovefest Energy žurci u magacinu Depo u Beogradu. Publici poručuju da jedva čekaju da se ponovo susretnu sa energijom koju nose svi fanovi najvećeg festivala ljubavi u zemlji.

“Jedva čekamo da ponovo posetimo Srbiju, ali posle haosa koji smo napravili na Lovefestu prošle godine bićemo srećni ako nas uopšte puste da uđemo u zemlju” – u šali poručuju simaptični Lars i Marten.

Posle velikog debi izdanja albuma „Boxed Out“ mladi Holanđani osnovali su izdavačku kuću „Heist Recordings“, svoje nastupe bukirali u nekim od najvećih klubova i festivala širom sveta i gotovo preko noći postali planetarno popularni. Dvojac je poznat i po komičnim nastupima i posebnoj vezi sa publikom. Nastup na Lovefest Energy žurci će biti njihovo prvo pojavljivanje pred prestoničkim klaberima i drugi nastup u okviru događaja koje u Srbiji organizuje festival ljubavi.

Od danas cena karte 1.090 dinara

Prvi kontigent ulaznica po ceni od 690 dinara rasprodat je u rekordnom roku, a nova cena karte iznosi 1.090 dinara. Karte za prvo Lovefest Energy izdanje se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji, rezervisati putem Eventim sajta ili naručiti na kućnu adresu.

Lovefest Energy najavljuje novi muzički spektakl 2015. godine

Lovefest Energy će najaviti deveto izdanje festivala ljubavi, a posle velike oktobarske žurke, u martu 2015. godine biće predstavljen program Fire Stage-a, glavne festivalske bine, koja gaji tehno zvuk, a nakon toga za sve ljubitelje roka i tvrđeg gitarskog zvuka sledi Lovefest Live.

Lovefest je ove godine održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Uz izvođače kao što su Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Tom Trago, Finnebassen, Levon Vincent, Bad Copy, Who See, Partibrejkers i mnoge druge održano je osmo izdanje festivala ljubavi, koji je posetilo više od 62.000 ljudi iz zemlje i sveta.

 

Avatar photo

Autor: Igor