Dinamični duo – Calavera & Manya vam predstavljaju nov spot i video za pesmu “Pacha Mama” i najavljuju humanitarnu Dance4Manya turneju.

 
Nakon ogromnog uspeha “I Feel (Siente Me)” – stiže u sličnom stilu “Pacha Mama” koja predstavlja najfinije iz organskog house-a koji Calavera & Manya propagiraju kroz svoju produkciju. Prema njihovim rečima: “…ona predstavlja sve one prelepe devojke koje sretnemo i sa kojima se sve završi na razmenjenim pogledima uz osmeh…Ovo je priča koju svi znamo” – Calavera & Manya.
 
Pesmu prati i zanimljiv video koji predstavlja sa druge strane Majku Zemlju (Pacha Mama u prevodu) i koji možete da pogledati ispod. Pesma je od juče zvanično na uspešnoj TeddyBear Records etiketi. 
 

 

Pored pesme Calavera & Manya su nedavno saopštili da je Nemanja Ivanović – Manya, oboleo od teškog oblika tumora (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Zato je duo odlučio da celu svoju zakazanu turneju pretvore u Dance4Manya turneju gde će se prikupljati novac za Manju. Turneja počinje sa LoveFest-om gde će joj kulminacija biti Dance4Manya festival u Beogradu. Akciju za Manju su do sad podržali Marko Nastić, Lea Dobričić, Gramophonedzie, Phill & Dansmore, Mirko & Meex, Viktor Savić, Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Gastozz i mnogi drugi.
 
Više o Dance4Manya turneji možete naći na linkovima ispod.

www.zamanju.rs 
www.facebook.com/pages/4Manya-Za-Manju
soundcloud.com/calavera-manya-music/

 
Avatar photo

Autor: Igor