DJ SOLOMUN SE ODREKAO HONORARA ZA DECU SARAJEVA

 

U sklopu posete i nastupa, DJ Solomun se odriče honorara u humanitarne svrhe. Novac od nastupa biti će uložen u nabavljanje DJ opreme za projekat ‘Muzička soba’.

”Konačno! Izuzetno sam uzbuđen jer ću prvi put u životu nastupiti u Bosni, u subotu, 15. avgusta. Dugo smo planirali ovaj event i siguran sam da će biti veoma poseban. Zbog ove jedinstvene prilike nastupiti ću besplatno, a novac od ulaznica ćemo donirati u dobrotvorne svrhe. Vidimo se.”, rekao je Solomun.

 

 

Projekat ART LAB-a pod nazivom ‘Muzička soba’ namenjen je svim ranjivim kategorijama BiH društva, a svoju prvu adresu pronašli su u ‘Domu za decu bez roditeljskog staranja Bjelave’. ‘Muzička soba’ je zamišljena kao kreativni kutak koji štićenicima Doma služi, pored upoznavanja za svetom muzike i umetnosti, kao stimulans za njihovo ljudsko ohrabrivanje, motivaciju u njihovom opštem napretku, boljoj komunikaciji, slobodi i kreativnosti, te izazov u sticanju radne etike i navika.

Još jednom ovaj profesionalac potvrđuje idealan spoj sjajne zabave i humanosti.

‘Našu odluku ulepšala je vest da naše namere žele podržati i drugi predivni i dugo očekivani umetnici. Osim što DJ Solomuna lično jako cenim, počašćena sam kao građanka i inicijatorka ovoga projekta inicijativom Solomuna i Klabike da posvetimo Mladenov prvi oficijelni nastup u BiH upravo namerama da zajedno, kroz kvalitetne umetničke programe, pomažemo druge i gradimo neku novu, lepšu i bolju BiH.”, rekla je inicijatorka projekta ‘Muzička Soba’, Sabina Šabić.

 

 

Izvor: Mixmag Adria

Avatar photo

Autor: Igor