ERIC PRYDZ ODRŽAO POČASNI EVENT ZA PREMINULOG OBOŽAVAOCA!

 

Kao što je i obećao, Eric Prydz je organizivao party kao počast svom nedavno preminulom fanu James Lillu.

Cela priča je krenula kada je James izrazio želju da Eric odvsvira za njega set, i nakon što je informacija vrlo brzo došla do Erica, krenuo se planirati događaj na koji je James trebao odleteti u Los Angeles.

James se borio sa retkim karcinomom punih godinu dana. Nažalost pre nego mu je Prydz mogao ispuniti želju, svega nedelju dana kasnije, James je preminuo.

Bez obzira na tragediju koja je Erica pogodila, održao je dva humanitarna događaja te ujedno i producirao novu pesmu posvećenu Jamesu. Oba nastupa održala su se u Sound Nightclubu u Los Angelesu, a novac od ulaznica doniran je istraživanju raka.

Avery Weisfeld, jedan od najboljih Jamesovih prijatelja iz škole i fakulteta priseća se noći:

Bilo je zaista neverovatno, najbolje iskustvo u mojem životu. U jednom trenutku smo upoznali Erica, koji nas je odveo na stejdz. Kad je počeo svirati, nas troje smo bili za pultom, zgrabio me, zagrlio i rekao:Ovo je za Jamesa.

Weisfeld koji je takođe ogroman fan Erica rekao je da je to bio prekrasan trenutak u njegovom životu, i tačno onakav kakav je James hteo.

Eric koji se sam zbližio s Lillom pre smrti skupio je 60 hiljada dolara za Cancer Research Institute kroz prodaju ulaznica i donacije.

I sami možete donirati ovde, a ispod pogledajte video klip Ericove nove počasne peesme.

Izvor: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor