U petak kreće Central Dance Event!

 

Central Dance Event konačno započinje svoje četvoronoćno ludilo u petak 30. decembra! Line up sastavljen od 22 izvođača samog vrha različitih pravaca svetske i domaće elektronske muzičke scene, zapaliće beogradske klabere tokom novogodišnjeg ludila.

Kako bi se izbegla monotonija i pružila dinamika, 4 događaja podeljena su na dve najomiljenije zimske lokacije u Beogradu, Hangar i Depo Magacin. Shodno očekivanjima i ovog puta produkcijski podići ćemo standarde i dragim klaberima pored perfektnog zvuka, pružiti nesvakidašnji vizuelni doživljaj i potpuni komfor, odnosno sve ono što podrazumeva organizaciju na najvišem nivou.

Da ponovimo više nego fenomenalan line up koji očekuje mlade ali i starije rejvere tokom ove četiri večeri.

Hangar 30.12. 

The Martinez Brothers, Andrea Oliva, IDQ, Ilija Djoković, DBDZ

Magacin Depo 31.12. 

Guy J, Guy M, Khen, Marko Milosavljević, Bokee, Peter Portman

Hangar 01.01.

Magda, Pig&Dan, Heartthrob, Lea Dobričić, Alexandar Ivković b2b Mihajlo

Magacin Depo 02.01.

David August (DJ set), Boža Podunavac, Kristijan Molnar, Luka Vuković b2b Ivan Radojević

Karte su u prodaji po i dalje veoma pristupačnim cenama i svako može pronaći svoju savršenu kombinaciju: četvorodnevni obični i VIP kompleti, dvodnevni Hangar i Depo obični i VIP kompleti i jednodnevne obične i VIP ulaznice. Za sve vlasnike VIP četvorodnevnog kompleta ulaz na oficijalne aftere Central Dance Event-a koj će se održati u klubu DOT 01. i 03. sa početkom od 05h, ulaz će biti besplatan.

Prodajne mreže GIG STIX i EVENTIM!

Avatar photo

Autor: Igor