Nova godina je uvek nov pocetak za stare navike

 

Ovo je prilika da ubedite sebe u suprotno i prosirite vidike na buducnost u najlepsoj noci na RESIZE NEW YEAR EVE 2017. doceku! Specificna ponuda, ne samo dva stejdza vec dva spojena kluba u jednom – PLASTIC i MINT sa ciljem da vam donesu dobro raspolozenje za narednih 365 dana.

Ljubitelji urbanog zvuka imace priliku da najlepsu noc provedu uz RNB i Hip-Hop hitove od 22h u klubu PLASTIC, dok klaberi koji vole sitne sate mocice da uzivaju od 02:00 uz Tehno zvuk u klubu MINT.

Organizatori dogadjaja su pripremili sledeci Dj program:

PLASTIC // DJ BYP_, DJ FAKE CASUAL, DJ LUKA BRASI

MINT // PHILL&DANSMORE, D.R.N.D.Y, MANDE

KARTA // PLASTIC 20e // MINT 15e

PLASTIC

– STO // 100e

 4 karte

 1 flasa alkoholnog pica

– MINI SEPARE // 300e

 6 karata

 1 flasa alkoholnog pica

 1 sampanjca

– SEPARE // 500e

 10 karata

 1 premium flasa

 1 flasa sampanjca

– VIP SEPARE // 800e

 10 karata

 2 premium flase

 2 flase sampanjca

DJ BYP_

Poznat kao rezident cuvene beogradske RNB organizacije RNB Thursday’s Delight kao i po tome sto je jedan od osnivaca zurke VATRA koja je okupila paznju velikog broja ljubitelja Hip-Hop Underground zvuka, glavno opravdanje tome je i njihov nastup na Exit Main Stage-u 2015-te.

DJ FAKE CASUL

Takodje resident u organizaciji RNB Thursday’s Delight kao i jedan od vodecih Dj-eva ekipe VATRA. Zapazen kako po old school zvuku tako i po sarenim rap, trap, riddim miksevima. Ako iscekujete najnoviji novitet ovaj covek je sigurno taj koji ce iznenaditi i zadovoljiti vas ukus.

DJ LUKA BRASI

Podmladak u domacem Dj svetu. Dobar deo iskustva stekao tokom rada i zivota u Americi. Rezident zurke BOW DOWN specificnoj po spektakularnim dance devojkama koje cine program ovog Hip-Hop; RNB dogadjaj.

PHILL & DANSMORE

Dvojac svetskog imena! Najveci deo njihovog producentskog stvaralastva zavrsio je na zavidnim pozicijama na Beatport top listama,a najvece priznanje dobijaju od prestizne izdavacke kuce Cr2, koja je njihovu traku Rave Saverr; izdala na zvanicnom albumu Space Ibiza-e za 2016. Njihove trake su se našle na etiketama kao što su: Hotfingers, Toolroom, Stil Vor Talent, ROMP, Patent Skill.

Takođe su i jedni od tvoraca #samotvrdo i Rave Saver zurki koje su dobro poznate beogradskim klaberima, gde su i ugostili nekoliko svetskih imena kao sto su: Metodi Hristov, Dosem, Ninetoes…

D.R.N.D.Y

Naporan rad, ljubav i predanost svakim danom pomogli su ovom mladom umetniku da stvori svoj prepoznatljiv stil koji predstavlja danas! U njegovim setovima mozete cuti trake od old school Detroit zvuka do novog modernog big room techna. Svoje trake je potpisivao za izdavacke kuce velikih majstora kao sto su Sasha Carassi (Phobiq), Uto Karem (Agile), Spektre (Respekt).Veliki broj njegovih traka suportovan je i pustan od strane

zvucnih imena iz tehno sveta.

MANDE

Mladi umetnik koji dolazi sa juzne strane, tacnije Nis je grad gde drzi rezidenture. U njegovoj petogodisnjoj karijeri vec je imao prilike da saradjuje sa svetskim imenima tehno muzike kao sto su: Federico Scavo, Dannic, Mike Vale, Carlo Lio, Martin Buttrich, Traumer…

Avatar photo

Autor: Igor