Freshwave 2024: William Djoko dolazi na PIKNIK!

 Freshwave 2024: William Djoko dolazi na PIKNIK!

Novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala održaće se na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 1. do 3. avgusta, a prethodiće mu još jedno celodnevno izdanje Freshwave Piknika!

Nakon uspešno organizovanog Dana Evrope, vreme je za novi događaj Freshwave Festivala – FW PIKNIK, na kojem vas očekuju: Jan Frost, Machado, Stefan Ivanković, Ivan Z, Luka Čikić Mladen Tomić, Nikola Vemić, Nebs Jack i glavna zvezda ovogodišnjeg Piknika William Djoko!

Freshwave Piknik će se održati u subotu 22. juna u kampu Vrbas u Banjaluci. Akcenat ovogodišnjeg Piknika stavljen je, pored izvođača i na mnogobrojne sadržaje poput raftinga, adrenalinskih i vodenih sportova u kojima će, tokom celog dana, posetioci moći uživati.

Uživaće bez sumnje i ekipa za DJ pultom ali i svi ljubitelji elektronske muzike jer nas očekuje plejada dobro poznatih izvođača, a po prvi put i premijerno na Pikniku nastupiće harizmatični holanđanin Willian Djoko. Njegovi DJ setovi natopljeni su hausom prepunim groove-a i robusnim, motor-citi tehnom (naravno, poprskanim njegovim čuvenim žustrim radom nogu), a njegova izdanja imaju isti eklektični šarm. Jedinstven pristup mjerljiv je kao vrhunac njegovog dosadašnjeg uspjeha. Redovno nastupa u legendarnom Circoloco-u i DC10, a nastupi širom sveta, uključujući Tulum, Amsterdam, Barselonu i Pariz, najbolja su preporuka za predstojeći Freshwave Piknik. 

Iako je Freshwave Piknik do sada održavan na poznatom banjalučkom izletištu Banj, brdo ovaj put smo odlučili da se preselimo u kamp Vrbas i ponudimo još raznovrsnije i zanimljivije sadržaje za sve poetioce.

Ulaz na Piknik je slobodan do 18 časova, a nakon toga naplaćivaće se po ceni od 10KM.

EARLY BIRD NOTE: Freshwave Festival Early Bird trodnevne ulaznice dostupne su po ceni od 60KM, odnosno po 90KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Ulaznice su dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba

Avatar photo

Autor: Igor