U Umag stižu Baby Lasagna, Ofenbach, John Newman, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out, Senidah, Buč Kesidi i mnogi drugi!

 U Umag stižu Baby Lasagna, Ofenbach, John Newman, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out, Senidah, Buč Kesidi i mnogi drugi!

Exitov Sea Star festival zaokružio svoj program!

Kompletiran je sjajan spisak izvođača za šesto izdanje Sea Star Festivala! Omiljeni morski muzički festival koji će još jednom otvoriti leto udaljen je samo 4 dana, a zaokružen je njegov fantastičan program. Ovog maja u lagunu sleće više od 80 velikih svetskih i regionalnih muzičkih imena – od francuskih vlasnika megahitova Ofenbach, preko globalne senzacije Johna Newmana (u Hybrid DJ setu), buntovne Victorije iz Måneskina, techno i house DJ-a svetskog kalibra Hot Since 82, ARTBAT, Deborah De Luce, autentičnih INIKO, pop zvezde Angeline Mango i regionalnih bendovskih atrakcija Joker Out i Buč Kesidi, pa sve do trap ganga koji predvode Senidah, Devito, Kuku$, Grše i z++, kao i trenutno apsolutno najtraženiji izvođač u regionu i šire – Baby Lasagna. Upravo će ovaj veliki evrovizijski favorit u svom rodnom Umagu održati prvi koncert nakon povratka iz Švedske!

Exitov Sea Star Festival održaće se od 23. do 26. maja 2024. godine u idiličnoj morskoj kulisi umaške lagune Stella Maris. Festival će svoja vrata otvoriti u četvrtak, 23. maja fantastičnim Welcome Day partyjem, glavni dani festivala biće petak i subota, 24. i 25. maj, a velika morska proslava završiće se Afterpartyem koji traje do nedelje u podne. Program Sea Stara odvijaće se tradicionalno na desetak festivalskih bina i zona.

Petak, 24. maj

Na prvom od dva centralna dana festivala lineup Tesla Main Stagea predvode italijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vreli DJ Hot Since 82, kao i jedinstveni INIKO. Na glavnoj bini će euforiju izazvati bendovske regionalne rock senzacije Joker OutBuč Kesidi i Keni Nije Mrtav. Prvog dana u Nautilus Arenu sleću trap superheroji – gazda tvrdih stihova i predsednik vrha Billboarda Grše, pioniri trapa Kuku$, autor, producent i vlasnik najvećih hitova z++, mlade gospodarice ritma tam & Jymenik, zvezda u usponu Rouzi, zatim Zevin i Thicc Boi. Divljim talasima Electric Waves bine surfovaće Pablo PandaKaliSamo Tako b2b KorakDBFBInner Sense i Ivan Erjavac

Subota, 25. maj

Glavni bina je u subotu rezervisana za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svetskih hitova Johna Newmana (Hybrid DJ set), najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach te eurovizijske favorite i finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango. Na Main Stageu će nastupiti i opasni dio trap-ganga: Senidah Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz Thicc Boi. Programu najveće bine Sea Stara pridružiće se i mlada pevačica čija je karijera eksplodirala u 2023. godini viralnim hitom „Nazovi nekog osim dilera“, Vimoksha. Nautilus binom će odjeknuti VictoriaDJ GumjaEstella BoersmaDJ Jock i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati AlessioElena MikacRecepIgz b2b ElocMarin BiočićMarcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan

Welcome Day – četvrtak, 23. maj

Sea Star će svoja vrata po šesti put otvoriti u četvrtak, 23. maja, a sunčanu dobrodošlicu ispunjenu lekovitom muzikom osiguraće CACAO Я:EVOLUTION koji će predstaviti natural high zonu u saradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima. Za veličanstveni doživljaj Welcome Day partyja pobrinuće se maestro svesne muzike i zvuka medicine – Mose, a za atmosferu biće zadužen i ekstatični DJ Tebra kao i muzički vizionari Mr. Forest i Donnie Darko koji će u lagunu doneti organski techno i house inspirisan šamanskim i arapskim melodijama, kao i afričkim ritmovima. 

Afterparty – nedelja, 26. maj

Ko preživi, pričaće! Nedelja je rezervisana za najjače i najupornije party manijake. Afterparty, sabiranje doživljaja, poslednji ples i opraštanje s magičnom lagunom imaće svoj soundtrack, a za njega će se pobrinuti naelektrisani DJ-evi Electric Waves bine Marin Biočić, Marcel, Igz i Eloc koji će puštati sve dok sat ne otkuca podne. 

Avatar photo

Autor: Igor