Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju!

Gary Beck, jedan od najaktuelnijih britanskih techno DJ-eva, dolazi 23. oktobra u Depo Magacin na promociju treće ploče labela Lucky Light LTD. Dinamični Škotlanđanin nam je otkrio da se prošli put zaljubio u Beograd, kao i da očekuje da srpska scena uskoro napravi pravi bum u Evopi!

Gary Beck će se na trećem vinilu LLL-a naći zajedno sa jednim od pionira ostrvskog techno zvuka Mark Broom-om i predvodnikom novog talasa srpske scene Speedy-jem, sa kojima će i nastupiti u Depou. Škot dolazi dobro zagrejan i raspoložen u Beograd, i to praktično direktno sa čuvenog festivala ADE u Amsterdamu, na kome je nastupio prethodne nedelje

Obećavam vam čistu energiju! To je nešto što je zajedničko za sve moje setove. A i Broom i Speedy su veoma tvrdi, tako da ćemo se sjajno uklopiti. Spremite se da se dobro oznojite na densfloruporučuje Beck.

Britanac, koji je osim na ADE, ove sezone nastupio na svim drugim važnijim festivalima uključujući Awekenings i Tomorrowland, smatra da će srpska scena uskoro postati sve prepoznatljivija u svetu.

To što je LLL okupio nekoliko zaista cenjenih techno imena kao što su Alexander Kowalski i Petar Dundov, uz legendarnog tehno barona Dave Clarke-a, je odlično za Srbiju. Tako jačate vašu scenu i nadam se da ćemo uskoro zajedno gledati kako pravite BUMkaže Beck.

A uprkos tome što je obišao Evropu, od svih gradova baš Beograd mu je ostavio najjači utisak.

Bukvalno sam se zaljubio u vaš grad! Hrana i publika su vam odlični. Takođe, veoma ste gostoljubivi! Proveo sam se zaista odlično, ne vidim razlog da i sada ne bude takokaže Britanac.

Žurku će otvoriti Kobaya, a karte koštaju 990 dinara i mogu se kupiti preko DD tickets servisa u Strahinjića Bana 22 ili online putem sajta ddtickets.rs, kao i svim Win Win radnjama u zemlji.

Avatar photo

Autor: Igor