DELIMO KARTE :: Ninetoes u Beogradu! Serijal #SAMOTVRDO žurki se nastavlja u prepoznatljivom stilu.

Serijal #SAMOTVRDO žurki se nastavlja u prepoznatljivom stilu. Ovoga puta u goste nam stiže producent i di-džej Ninetoes (da, stvarno ima devet prstiju na nogama) koji će vas svojim setom oduvati poput monsuna 24. oktobra u klubu Monsun. 

Njegova stvar “Finder” bila je planetarni hit 2013. godine i u svojim setovima su je vrteli i di-džejevi Loco Dice, Carl Cox, Jesse Rose, Luciano, Maxxi Soundsystem, Davide Squillace, Koze, Oliver Koletzki i mnogi drugi. A i dan danas izaziva groznicu u noćnim klubovima širom sveta. Ninetoes je nastavio sa kvalitetnom produkcijom i dokazao da “Finder” nije bio slučajnost, a trenutno je aktuelan njegov EP Blue Dreams. 

Inače, ovaj di-džej turskog porekla živi i radi u Nemačkoj i iza sebe ima više od 15 godina muzičkog iskustva, a poznat je po tome što ume da pokida žurku na način na koji malo ko može. Sa 16. godina počeo je da vrti hip-hop pod pseudonimom Passion, međutim kada mu je ta vrsta muzike postala neinspirativna okrenuo se nešto drugačijem zvuku, pa se za njegovo ime danas vezuju techno i house. Taj raznovrsni kulturološki background uticao je na njegovo stvaranje, zbog toga je njegov stil jednstven i upotpunjen izvanrednom i kreativnom veštinom miksanja koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Na prethodnoj #SAMOTVRDO žurci, bugarski superstar Metodi Hristov imao je nastup za pamćenje, a o odličnom provodu te večeri se i dalje priča. Ipak, #SAMOTVRDO i Ninetoes su rešeni da ponovo pomere granice dobrog noćnog provoda, a domaća podrška biće im Tumalon,Phill & Dansmore, Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski. 

Uskoro vise informacija o pretprodaji ulaznica!

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 3X2 KARTE ZA GOSTOVANJE SJAJNOG NINETOES-A U KLUBU MONSUN! VAŠE JE SAMO DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “SAMOTVRDO”. 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA DO 18H KADA ĆEMO PROGLASITI POBEDNIKE. SREĆNOOOO…..

Avatar photo

Autor: Igor