Green Love festival: “Zelena” magija i ovog 31. decembra na Spensu!

 

Samo šest dana deli nas od novogodišnje tehno čarolije koja će se desiti na Spensu 31. decembra. Ukoliko želite da se sa svojim prijateljima kvalitetno provedete u najluđoj noći onda je Green Love festival pravo mesto za vas!

Na dva stejdža, u holovima Spensa sa vrhunskom produkcijom koja karakteriše  Green Love festival i muzičkom postavom koja garantuje kvalitetan zvuk, 31. decembra ljubitelji elektronske muzike će dočekati Novu 2020. godinu i čarobno novogodišnje jutro.

Kao što je publika i navikla, uvek poznata imena zauzimaju Green Love mesto za miksetom pa će tako biti i ovog puta. Organizatori ali i Novosađani ugostiće tehno zvezdu u usponu Vinicius Honoria.

Ovaj svetski poznati di džej poreklom je iz Brazila i otkako se pojavio, ne prestaje da zadivljuje javnost te postaje sinonim za odlične žurke, zabavu ali i vanserijskog virtuoza. Vinicius Honorio nastupiće na Tauten stejdžu a pored njega, publika će uživati u setovima Miloša Vujovića, TKNO i RanchaTeka.

Na drugom, Goya&friends stejdžu fanovi će đuskati uz dj legendu Goyu, Branka Vukovića, Marka Anderssona i  b2b set Milanka Trifunčevića i W. aka Wizarda.

Ovakva žurka se ne propušta!

Brzo potražite ulaznice na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 1290 dinara i budite deo “zelene” magije 31. decembra u ponoć!

Avatar photo

Autor: Igor