GS Lasta: “Stars in your eyes”

Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, i ove sedmice nastavlja u istom tempu i sprema još tri partija i nedeljni matine.

Lasta se već na otvaranju pokazala kao mesto koje spaja urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu koja voli kvalitetnu haus i RnB muziku. I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” na kome će nastupiti mlada i lepa dama Dadah Selectah i DJ Ike, koji već godinama zauzima značajno mesto na klubskoj DJ sceni Beograda. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera. U petak će na partiju “Dancing oh the river” za DJ pultom biti Groovyman, Peppe & Nexie, dok je u subotu na scenu stupa trio Bross, Dooshan & Goran Starčević na partiju “Stars in your eyes“. Matine na kome će za muzičku pozadinu biti zadužena ekipa Massai Warriors-a počinje od 18 sati u nedelju, a lagani tonovi koji će dopirati sa zvučnika i palme koje stoje na obodima splava će upotpuniti divan pogled na reku uz zalazak sunca.
 
GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save. Do samog splava se može doći automobilom i ispred se nalazi veliki broj parking mesta.

Avatar photo

Autor: Igor