IDQ predstavlja svoj novi EP „Shades“ na etiketi LUSH SUNDAY iz Tulum-a!

 IDQ predstavlja svoj novi EP „Shades“ na etiketi LUSH SUNDAY iz Tulum-a!

Nakon fantastičnog albuma od strane IDQ ekipe pripremite se za sledeće kvalitetno muzičko putovanje jer je danas izašao izuzetno očekivani EP „Shades“ izdat za etiketu iz Tulum-a – LUSH SUNDAY.

Paige i njegova LUSH SUNDAY ekipa su već nakon slušanja prvih demo snimaka ove dve pesme bili zainteresovani za njihovo objavljvanje za svoj novi label. EP čine dve različite pesme, „Shades“ i „Madeira“ i besprekorno spajaju elemente Melodic i Afro House muzike.

Pripremite se da se potpuno uronite u dinamičan svet IDQ sastava jer „Shades“ EP nudi i intenzivnu klubsku energiju kao i opušteniju dnevnu atmosferu. „Shades“ je intenzivna klubska traka sa organskim i tribalnim tonovima. Postavlja scenu za uzbudljivu noćnu atmosferu, čineći je idealnim saputnikom za plesni podijum bilo kog pulsirajućeg kluba. S druge strane, „Madeira“ pruža svetlije, pozitivno iskustvo. Savršena za dnevne žurke ili plažne klubove, slušaoca vodi na neko sunčano popodne svojom opuštenom atmosferom.

IDQ SHADES ARTWORK

„Shades” EP je savršeni Yin & Yang. ‘Shades‘ vozi sa tvrdim ali toplim bas linijama, promenljivim ARP-ovima i čistim bubnjevima. ‘Madeira‘ vas vodi na euforično putovanje sa prelepim akordima i raskošnim melodijama. Muzika IDQ-a je puštana i chartovana od strane mnogih priznatih DJ-eva širom sveta poput Black Coffee, Nick Warren, Hernan Cattaneo, Sasha, Claptone, Blond:ish, Gorgon City, Mark Knight, Yousef, Franky Wah i drugih. Novi EP možete u potpunosi čekirati na raznim platformama koje se nalaze na ovom linku.

U pripremi je i Full Remix pack njihovog albuma “Borderline” sa 12 svetski priznatih artista koji će dati svoje viđenje IDQ pesama, čije se izdavanje sa nestrpljenjem očekujeovog proleća!

IDQ @instagram
PAIGE @instagram
LUSH SUNDAY @instagram

Avatar photo

Autor: Igor