Ulaznice za Garden of Dreams Rooftop Session RASPRODATE za 80 sati!

 Ulaznice za Garden of Dreams Rooftop Session RASPRODATE za 80 sati!

Photo by: adnan Lingo

Sve je spremno za spektakl na krovu zgrade Svjetlosti u Sarajevu i Garden of Dreams Rooftop Session zakazan za 13. april! Ovaj nezaboravan događaj je već rasprodat, što ga čini najbrže rasprodatim eventom u istoriji Garden of Dreams organizacije.

Za samo 80 sati od puštanja u prodaju, sve ulaznice za ovaj događaj su rasprodate! Da vlada veliko interesovanje za ovaj ples na sarajevskom krovu ispod otvorenog neba, govori i činjenica da se od gašenja prodaje još uvek traže ulaznice.

„Uzbuđeni smo što nas deli još malo vremena do jednog zaista posebnog događaja koji će oživeti i otvoriti ovu sezonu plesa na otvorenom. Prvi put se penjemo na novu lokaciju, ovaj krov u srcu Sarajeva koji postaje novi dodatak našoj bašti snova, i jedva čekamo da plešemo sa onima koji su stigli zgrabiti svoje ulaznice. Za one koji nisu, ovo je tek prvi u nizu događaja koji spremamo ove sezone u sklopu Rooftop Session projekta, zato sledeći put budite malo brži!”, poručuje Garden of Dreams ekipa.

Garden of Dreams Rooftop Sessions je projekat koji će se nastaviti tokom letnje sezone događaja i koji će pretvoriti sarajevske krovove u binu naših snova. Jedinstveno iskustvo plesa pod otvorenim nebom za sve ljubitelje dobre zabave, muzike, i zalazaka sunca na horizontu Sarajeva, tek počinje. Unikatne lokacije su nešto po čemu je Garden of Dreams organizacija veoma dobro poznata, zato nema sumnje da ovo proleće i leto spremaju događaje za pamćenje.

Plakat prve Garden of Dreams Rooftop Session žurke u Sarajevu 13. aprila 2024. godine.

Leto iz snova je pred nama

Najbrže rasprodat događaj u istoriji Garden of Dreams organizacije je na velika vrata najavio sve što nas očekuje. Pre šestog izdanja Garden of Dreams Festivala ovog juna, publiku očekuje još jedna poslastica u srcu grada, na lokaciji koju Garden of Dreams tek treba da osvoji. Više detalja o spektaklu koji se sprema u junu organizatori otkrivaju uskoro, kao i o događaju koji spremaju pre toga.

Vidimo se na prvom Garden of Dreams Rooftop Sessionu uz After AffairG.Edd, i Rajota – događaju koji će sigurno ostati urezan u pamćenje svima koji se 13. aprila popnu na krov zgrade Svjetlosti. Garden of Dreams ekipa najavljuje nezaboravno i magično leto u Sarajevo i zato strpljivo čekajte više detalja o svemu što spremaju!

Avatar photo

Autor: Igor