Sarajevski artist Doel objavljuje prvi deo albuma “033”

 Sarajevski artist Doel objavljuje prvi deo albuma “033”

Mladi umetnik, Doel, jedan od osnivača organizacije “Eyelenda”, najavljuje svoj prvi album pod nazivom „033″.

Ovaj ekskluzivni muzički projekat, inspirisan duhom Sarajeva, biće objavljen na Dan grada, dodatno obogaćujući kulturnu scenu i slaveći njegovu baštinu.

Kao član Minimalism Records i Unity Records labela, kao i deo ekipe Garden of Dreams, Doel je najavio album koji će ne samo oduševiti svojom muzikom, već će stvoriti jedinstveno iskustvo povezivanja s duhom Sarajeva
Album „033″ je u čitavom procesu uključio i mnoge mlade umetnike i talente iz Sarajeva, koji su imali priliku sudelovati u spotovima, semplovima i pričama koje prate svaku traku na albumu. 

Na sami Dan grada Sarajeva, publika će uživati u prve 4 trake, a 14. aprila moći će poslušati ostatak albuma. Osim muzike, projekat će obuhvatiti i niz posebnih događaja, kao i umetničku izložbu albuma. Naime, u saradnji sa lokalnim umetnicima, Doel će organizovati promociju u galerijskom prostoru, gde će posetioci moći doživeti spoj muzike i vizualne interpretacije.


Pozivaju se svi ljubitelji muzike, umetnosti i kulture da se pridruže slavlju Dana grada i zajedno proslave „033″. Sve dodatne informacije možete pratiti na oficijalnom Instagram profilu @eyelenda, a ubrzo i na web stranici www.eyelenda.com.

Link za kupovinu albuma „033“: https://eyelenda.bandcamp.com/album/033

Avatar photo

Autor: Igor