Stevan Matic – s t e v a n! DJ i producent sa čijim radom se morate upoznati! Godinama u andergraundu, a njegova produkcija je vrhunska!

 Stevan Matic – s t e v a n! DJ i producent sa čijim radom se morate upoznati! Godinama u andergraundu, a njegova produkcija je vrhunska!

Stevan Matic aka s t e v a n je srpski tehno producent.

Stevan je od detinjstva gajio naklonost prema muzici. Njegovi roditelji su prvo oblikovali njegove muzičke preferencije tako što su ga upoznali sa bendovima iz 90-ih kao što su Depeche Mode, Nirvana, Soundgarden…

Vremenom je proširio svoje muzičke preferencije prema bendovima sa jačim elektronskim uticajem, kao što su The Prodigy, Aphex Twin, Pet Shop Boys, NineInch Nails i mnogi drugi… Početkom 2000-ih otkrio je novi pod žanr Metal muzike pod nazivom Nu Metal koji je imao značajan uticaj na njegovu muzičku percepciju ka teškom, agresivnom i glasnom zvuku. Tokom kasnijih adolescentskih godina počeo je da posećuje tehno i trens dogadjaje i pod uticajem te atmosfere postepeno je razvijao želju i ambiciju da stvara sopstvenu muziku.

Bez prethodnog muzičkog obrazovanja i uz pomoć prijatelja Alekse Alaice, pokrenuli su tehno projekat Neverness 2017.godine i imali su nekoliko izdanja za različite izdavačke kuće.

2021. godine, nakon svog muzičkog istraživanja i razvoja, počeo je da stvara svoj mračni i agresivniji zvuk koji je povezan sa sablasnim atmosferama i grubim teksturama.

Stevan do sada ima izdanja za izdavačke kuće Revok Records, Ohatia, Subverted kao i za naš domaći Etom Records. Mislimo da svi ljubitelji kvalitetnog mračnog tehno zvuka će biti oduševljeni produkcijom ovog momka koji je anonimus za 99% klabera u Srbiji i regionu.

s t e v a n – Paroxysm Of Sin

s t e v a n – Cerberus (Original Mix) [ETM012]

S t e v a n ima zaista mnoga kvalitetna izdanja i nadamo se da ćete uživati u ovom mračnom i jako kvalitetnom techno zvuku, a naša je preporuka da zaviriti u njegov soundcloud profil i poslušate par izdanja… Uživaćete!

Posetite i zapratite njegov instagram profil klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor