Jay Lumen i Metodi Hristov za samo 1290 dinara! Green Card <3

 

Ove jeseni Green Love vam sprema dve vrhunske žurke na Spensu – 7. oktobra neprikosnoveni Jay Lumen i 2. decembra fantastični Metodi Hristov razmrdaće nas svojim žestokim setovima.

Green Card ti daje neverovatan popust i upad na obe žurke po ceni od samo 1290 dinara. Možeš je nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže. Vidimo se!

JAY LUMAN, koga smatraju jednim od DJeva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala slušaćemo sedmog oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yaa…

Metodi Hristov, DJ bugarskog porekla, miljenik je publike klubova širom sveta. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita „Step Outside“ kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena DJ sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za ovu sezonu pripremio je nova iznenađenja.

Vidimo se na SPENSU sedmog oktobra i drugog decembra!

Avatar photo

Autor: Igor