Još mesec dana do jubilarnog Lovefesta! Promotivna cena ulaznica još samo sedam dana!

 Još mesec dana do jubilarnog Lovefesta! Promotivna cena ulaznica još samo sedam dana!

Do Jelen Lovefesta je ostalo samo nešto više od mesec dana, a svi posetioci imaju još samo nedelju dana da ulaznice kupe po promotivnim cenama i uštede više od 50%. Nova cena ulaznice biće aktuelna već od 8. jula u ponoć, a do tada karte po povlašćenim cenama moguće je kupiti na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat. 

Program na čak pet muzičkih bina i spektakularno zatvaranje na Fire Stage-u 

Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Na najvećoj bini Lovefesta planetarno popularni Kollektiv Turmstrasse, već prvog dana festivala imaće svoj live nastup. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Marco CarolaJamie Jones, Joseph Capriati i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set.        

Beogradski sindikat, Senidah i Hladno stižu na Live Stage 

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvoriće petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju, gde će posle velikog koncerta na Tašu imati svoj debi pred Lovefest publikom. Beefeater Live bina ugostiće ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. avgusta, a iste večeri nastupiće i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvezda, Senidah ovog leta zatvara jubilarno festivalsko izdanje. Na Live bini te noći biće i spektakularni Zicer Inc. Showcase u okvuru koga je čak devet mladih zvezda u usponu, a samo neki od njih su Tam, Nihil, Jymenik, Thea, Bejbi Motorola i drugi. 

Kamp gotovo rasprodat

Jubilarno izdanje Lovefesta obeležiće i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs

Avatar photo

Autor: Igor