Pred Easy Tiger x Blender Party u Barutani, otkrivamo 5 činjenica koje niste znali o Dyed Soundoromu!

 Pred Easy Tiger x Blender Party u Barutani, otkrivamo 5 činjenica koje niste znali o Dyed Soundoromu!

Dyed Soundorom jedan je od lidera savremene francuske house scene i vrlo cenjeni muzički selektor kako među fanovima, tako i među kolegama iz muzičke industrije, dok svet obilazi i kao solo umetnik i kao deo popularnog trija Apollonia. Osim što je veoma cenjen kao DJ, Dyed Soundorom je i vešt producent, sa nekoliko klasičnih izdanja za sobom kao solo artist, ali i na albumima sa Apolloniom. Rana iskustva pariskih klupskih večeri, poput legendarnih Kwality žurki nesumnjivo su oblikovala muziku koju Dyed Soundorom pravi i svira danas – psihodeličnu, duboku i iznad svega, groovy. Svoju izdavačku kuću pokrenuo je 2012. sa Shonky-jem i Danom Ghenacijem, što je bio važan trenutak za njihove karijere.

Pred nastup u Barutani 1. jula, gde će biti gost Marku Nastiću Easy Tiger x Blender žurci, otkrivamo pet činjenica koje možda niste znali o Dyed Soundoromu:

1. On je jedan od trojice članova supergrupe Apollonia, zajedno sa Shonky i Dan Ghenacia.

2. Njih trojica su ujedno i najbolji prijatelji, i to već više od 20 godina.

3. Kada bi se njih trojica cimerisali, Shonky bi šetao kuče, jer voli da bude napolju, Dan bi bio u kuhinji jer je najbolji kuvar, a Dyed bi čistio kuću jer su ova dvojica jako neuredni.

4. Verovali ili ne, prvu šansu mu je dao mladi David Guetta 1995. godine. Guetta je bio publicista za čuveni klub Les Bains Douches, a Dyed je u to vreme baš počeo da kupuje ploče i eksperimentiše se DJ-ingom. Guetta je na kraju njemu i njegovom bratu dao da imaju svoju samostalnu žurku jednom nedeljno, što je bila odskočna daska za Dyed-ovu karijeru.

5. Kao dete je prvi put otkrio moć „čiste zabave“ dok je gledao spot za pesmu „Thriller“ Majkla Džeksona. Tada je shvatio da možete dati ljudima ono što žele, bez da pravite kompromis sa kvalitetom.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor