KAKO IMATI SEKS NA MUZIČKOM FESTIVALU? I TO NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN!

 KAKO IMATI SEKS NA MUZIČKOM FESTIVALU? I TO NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN!

Nekoliko saveta kako to učiniti da svima bude dobro…

Za većinu britanske mladeži, barem onaj njen deo koji redovno odlazi na muzičke festivale, seks na festivalu, odnosno u šatoru u njegovom kampu, pravi je obred inicijacije. Vice je stoga porazgovarao sa nekoliko iskusnih festivalskih kako muških tako i ženskih posetilaca festivala koji su dosta puta imali seks na festivalu, kako bi iz prve ruke saznali savete i trikove kako se na festivalu ne samo poseksati nego to i učiniti tako da svima uključenima bude dobro.

28-godišnja Dom odmah savetuje da je festivalsku nevinost najbolje izgubiti što ranije, dok se šator još nije rasklimao i zaprljao te dok sami imate snage, energije i volje potruditi se oko seksa jer još niste ili zgaženi od partijanja ili mamurni. Naravno, stoga je nužno imati svoj sopstveni šator, a ne ga deliti s nekim ko može banuti svaki trenutak i prekinuti vas u ključnom momentu. Varijanta brzinskog seksa u Toi Toiju zaista vam ne bi smela pasti na pamet, kao ni ikakvo upražnjavanje oralnog seksa jer higijena ipak nije na vrhu liste prioriteta za posetioce festivala.

Jedan od načina kako sebi možete osigurati nešto više mira prilikom festivalskog seksa je da ga obavite dok pušta neka velika zvezda, kako bi kamp bio što prazniji. No, kao i kod svakog seksa uopšte, možda je najvažnija stvar unapred se pripremiti donošenjem maramica, kondoma, dezinfekcijskog sredstva i svega onoga što vam može zatrebati pre, tokom i posle seksa na festivalu.

Uživajte!

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor