Miss Monique i Oxia na Illusions žurci na Ada Bojani!

 Miss Monique i Oxia na Illusions žurci na Ada Bojani!

Došlo je leto, a sa njim i ono što smo svi željno iščekivali – vrele žurke na plažama uz najbolja imena elektronske muzike. Zato se koncept Illusions ovog leta premestio na Adu Bojanu i spremio pravu poslasticu za sve klabere. Na Corona Beach nam 13. avgusta stižu fenomenalna Miss Monique i i stari dobri miljenik domaće publike Oxia!

Miss Monique je definitivno jedna od najtraženijih ženskih DJ-eva i sleće pravo na Illusions žurku 13. avgusta. Od Ibice preko najboljih svetskih žurki i festivala, ova devojka je poznata po svom bogatom spoju trance-a, progressive-a, house-a i techna, koji svakom ljubitelju elektronske muzike nudi nešto u čemu može da uživa. Njen najveći i najpoznatiji hit “No Fear” podržala su neka od najvećih imena na sceni, kao što su Armin Van Buuren, Paul van Dyk, Paul Oekenfold i mnogi drugi.

Oxiu ni ne treba posebno predstavljati – ovaj veteran je na sceni skoro dve decenije i već ima brojne fanove u čitavom regionu, koje je oduševio na brojnim gig-ovima. Njegov kultni hit “Domino” postao je svojevrsna techno himna.

Od domaćih izvođača nastupiće Buba, Filip Fisher, Lerr i Nexie.

Pretprodaja karata vrši se online preko sajta gigstix.com, a karte fizički možete kupiti u Tobacco S Press lokalima širom Crne gore, kao i u Vulkan knjižarama u Srbiji.

Početna cena karata je 10e za Regular i 17e za VIP, cena će skakati vremenom, tako da nabavite svoje karte na vreme!

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Avatar photo

Autor: Igor