Karte za Art Department i Oxiu 790 dinara još do ponedeljka!

 

Zbog velikog interesovanja, cene karata za Art Department i Oxiu će od ponedeljka, 21. marta skočiti sa promo-cene od 790 dinara na 990 dinara. U prodaji ostaju i VIP karte po ceni od 1500 dinara, a sve ulaznice se mogu kupiti u objektima Eventima, Win-Win radnjama širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs

Kako se dogadjaj bude bližio cena karti će još rasti tako da nabavite svoju kartu na vreme! Žurka za pamćenje odigraće se 1. aprila u Hali 5 na Beogradskom sajmu, gde stižu legendarni Art Department i Oxia uz podršku Kristijana Molnara i Alternative, a sve to u sklopu Raveolutiona!

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena gobalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine ne samo zbog odličnog seta Mladena Solomuna i fantastične zvučne i scenske postavke, već najviše zbog odlične atmosfere koju su napravili gradski ljubitelji kvalitetnih žurki.

 

Avatar photo

Autor: Igor