Kristijan Molnar stiže Tuzlu!

 

U novoj epizodi serijala AudioRevija koja će biti održana 26. marta u Tuzli u klubu Palma ponosno vam predstavljamo jednog od lidera regionalne scene i čoveka čiji setovi zaista jesu opis modernog elektronskog zvuka koji će Vas oduševiti na plesnom podijumu. 
 
Kristijan Molnar
Christallization Radio Show / Stereotip / Bittersweet
Beograd, Srbija
 
 
A za potpun ugođaj tu su i naši resident DJ-i:
 
BORG, DJ / Producer
DJ Doaman
Soole
 
Od skromne ideje da se slušateljima radija u Srbiji promoviše “friška” elektronska muzika, započela je priča o Christallization Radio Show-u i njegovom osnivaocu Kristijanu Molnaru. Tokom protekle četiri godine, Kristijan je neprestano predstavljao najnovije trendove u elektronskoj muzici. On je takođe promovisao i renomirane domaće i inostrane umetnike kroz brojne intervjue i mikseve. ovaj svet ga je još više primamio nakon što je osvojio DJ takmičenje koje je sponzorisao lokalni radio, gde je takođe dobio za nagradu svoj trenutak u eteru daily show-a. U 2010. godini je potpisao ugovor sa Radio AS FM, najslušanijom radio stanicom u Novom Sadu – prestolnici EXIT festivala. Od tada, Christallization Radio Show služi kao odgovarajuće zagrevanje za sve ljubitelje ove muzike, gde god se nalazili svaki četvrtak tačno u ponoć. 
 
 
Christallization klub gostiju takođe uključuje i popularnog izraelskog producenta Guy Garbera, velike nemačke umetnike kao što su Stimming, Matthias Tanzmann te Ian Pooley, francuske predstavnike house-a Phil Weeksa i Franck Rogera, britanski duo Blond:ish i kanadski akt Amirali
 
Nastupao je širom Srbije i Europe, uključujući Dance Arenu EXIT Festivala, Love Fest, Mad u Beogradu, svirke u Amsterdamu, Kipru i Hrvatskoj. Kada je u Beogradu, svira svoje izvanredne all-night setove u 20/44, prema The Guardian-u jednom od 25 najboljih klubova u Europi, u kome svirke završavaju s izlaskom sunca iznad stare Beogradske tvrđave. Kristijan je takođe započinje seriju partija pod imenom Bittersweet koja postaje deo Dixonovog (broj jedan DJ-a po Resident Advisor-u), kao i deo Felverovog projekta Stereotip, gde se izuzetno pokazao i samim tim postao i deo projekta u Srbiji.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

 

 
 
Avatar photo

Autor: Igor