Lovefest Coke Fire 25. juna ponovo u Beogradu!

 Lovefest Coke Fire 25. juna ponovo u Beogradu!

Posle više od godinu dana pauze, Jelen Lovefest se vraća na velika vrata u Beograd, gde će 25. juna biti održan prvi Lovefest Coke Fire u okviru specijalnog letnjeg serijala. 

U prostor Silosa, bivše fabrike Žitomlina, u petak stiže Anfisa Letyago, simpatična Italijanka, koja je za veoma kratko vreme postala popularna i osvojila di-džej pulteve širom sveta. Njen nastup na Coke Fire-u biće premijerno gostovanje ne samo u Beogradu, već u čitavom regionu. U specifičnom ambijentu pored reke, događaj na otvorenom počinje već od 18h časova, a na bini će se naći i domaći mladi izvođači DJ Runy, kao i DJ Coeus

Kapacitet limitiran na 500 posetilaca

Ulaznice za prvo ovogodišnje Coke Fire izdanje dostupne su putem sajta lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa. Svi oni koji su kupili ulaznicu za Lovefest 2020/21 kartu za Coke Fire mogu kupiti uz specijalan popust od čak 50%, a više informacija mogu potražiti na sajtu ili Instagram stranici Lovefesta. 

Prema rečima organizatora, s obzirom na poštovanje epidemiloških mera kapacitet je limitiran na 500 posetilaca, pa je događaj skoro rasprodat, a na samom ulazu u prodaji će se naći mali broj karata. 

Inače, ovaj događaj najaviće 15. izdanje festivala, koje će biti održano od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Vlada Republike Srbije i Krizni štab nedavno su dali i pismenu saglasnost za održavanje događaja, te više nema sumnje da ćemo svi zajedno ponovo čekati avgustovska jutra u Vrnjačkoj Banji. Na već dobro poznatih pet muzičkih bina, ovog leta naći će se velike svetske zvezde među kojima su Jamie Jones, Loco Dice, Michael Bibi, Anfisa Letyago, Apollonia, Enrico Sangiuliano, Seth Troxler, Palms Trax, kao i muzička legenda Timmy Regisford, koji će na Lovefestu proslaviti tri decenije karijere. 

Avatar photo

Autor: Igor