Lovefest Weekend 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru

 

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u zemlji, ovog avgusta doživeće svoje deseto jubilarno izdanje, a prve rođendanske žurke biće održane 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Lovefest Live noć otvoriće Bad Copy, dok će dan kasnije zvezde Lovefest Fire žurke biti James Zabiela i Reset Robot.

Bad Copy otvara Lovefest Live u Beogradu

Drugi beogradski Lovefest Live 22. aprila u Beogradu ugostiće kontroverzni rep trojac Bad Copy, koji kako i sami kažu već generacijama od dečaka prave muškarce na nastupima u celom regionu. Atmosferu sa beogradskih ulica u dorćolski Hangar donosi dvojac VIP. Zajedno sa njima nastupiće i kultni Struka, jedan od ključnih izvođača balkanske hip-hop scene. Atheist Rap će noć začiniti pankom i podsetiti sve fanove Live bine na različite energije i muzičke pravce koje neguje. Na žurci će nastupiti i beogradski di-džej Jung B, kao i Jackie Dagger, jedan od članova sastava Mystic Stylez.

James Zabiela dolazi na Lovefest Fire

Sa kim je bolje započeti rođendansko slavlje nego sa izvođačem koji je najviše puta nastupio pred najvatrenijim fanovima festivala ljubavi. James Zabiela, kome će ovo biti četvrto druženje sa publikom Lovefesta otvoriće Lovefest Fire veče, a za di-džej pult dolazi i Reset Robot, još jedan britanski izvođač poznat po svom mračnom i laganom, jednom rečju kontradiktornom zvuku. Na Lovefest Fire žurci 23. aprila nastupiće i Marko Milosavljević, kao i mlada nada beogradskog klabinga Aleksandra Duende.

James Zabiela o Lovefestu

“Lovefest je više od samo festivala. To je jedinstveno muzičko iskustvo, događaj koji okuplja najkvalitetnije izvođače i najbolju publiku na svetu. Pravi festival ljubavi!”

Karte po posebnoj ceni samo za najbrže

Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend po ceni od 590 RSD za veče mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama. U okviru posebnog rođendanskog popusta najbržim posetiocima na raspolaganju je i akcija u kojoj pri kupovini jedne karte drugu dobijaju besplatno.

Oni koji žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu za sve ovogodišnje Lovefest događaje mogu kupiti Lovefest 2016 Membership karticu po ceni od 29 EUR. Membership kartica može da se naruči na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/membership.

Lovefest 2016 biće održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a uskoro se očekuje i objava line-upa uz koji ćemo ove godine proslaviti deseti rođendan festivala ljubavi.

 

Avatar photo

Autor: Igor