Boza Podunavac na prvoj OSCILLATE zurci

 

Grupa mladih i perspektivnih di-džejeva stoji iza projekta “Oscillate”, koji će razmrdati domaću tehno scenu. Prva u nizu žurki, karakterističnih po tvrđem zvuku i hipnotišućem vizuelnom identitetu, odigrava se u petak 15. aprila u klubu u Beogradu, a hedlajner je legendarni beogradski di-džej Boža Podunavac. Lajnap prve “Oscillate” žurke biće fuzija različitih generacija di-džejeva. Autori koncepta su rešili da spoje sveže i iskusno, perspektivno i afirmisano, u prostoru novootvorenog kluba u Cetinjskoj 15, u koji tvrđa elektronska muzika još nije penetrirala.

Uz Božu Podunavca, koji će žariti masu od tri do pet ujutro, klaberi će moći da uživaju u celonoćnom partijanju uz kvalitetnu i uigranu ekipu manje poznatih imena, koja je pokazala izuzetnu muzičku zrelost na prethodnim događajima.

Žurka počinje u 23 sata, a završava se sutradan u 9:00. Za di-džej pultom će se pored Bože naći Manton (23-01), Nikola M (01-03), rezidenti Timmy Mendeljejev b2b Tomy Catz (05-07) i Peter Portman (07-09).

Više o događaju na oficijalnom Fejsbuk iventu: https://www.facebook.com/events/1586327925017870/

Avatar photo

Autor: Igor