Naissus House Fest

Pored velikih problema oko organizacije sledećeg NHF 2013,ovim putem vas obaveštavamo da će Naissus House Fest ’13 biti organizovan 18. aprila u Niškoj dvorani Čair. Objavljena su imena trojice DJ-eva koji će ovaj događaj učiniti nezaboravnim kako za Nišlije tako i za mnogobrojnu publiku iz Srbije koja će se 18. aprila naći u hali Čair.

 

 

 

Pa da krenemo sa line up – om:

Član je Dirty Dutch ekipe , ili kako je popularno nazivaju Dutch house mafia. Smatraju ga jednim od najtalentovanijih DJ-jeva i producenata današnjice.
Član jedne od najeminentnijih svetskih izdavačkih kuća Toolroom records-a.
Hardwell ga naziva svojom desnom rukom. Posle dugih pregovora, EKSKLUZIVNO , prvi put u Srbiji i samo na Naissus-U – D A N N I C

 

 

Sledeće ime ovogodišnjeg Naissus house festa dolazi nam iz komšiluka. Dolazi iz zemlje koja već dugo ima svog predstavnika medju top 100 DJ-jeva sveta!
Veliki korak napred na međunarodnoj sceni napravio je nizom na Beatport top100 najboljih izdanja i remixa za labele poput 1605, Great Stuff, Stealth,Toolrom, Starlight i Hotfingers, potom dobijanjem podrške od umetnika kao što su Umek, Carl Cox, Marco Carola, Mark Knight, Riva Starr, Roger Sanchez I mnogih drugi . Prošle godine se pojavio na Umekovoj Toolroom Knights kompilaciji, sa trakom “Pretty Woman” ! Njegov veliki talenat prepoznat je od strane MTV, BBC-ija i verovatno najprestižnijeg svetskog kluba  ‘’ Ministry Of Sound London “ gde postaje gotovo stalni izvodjač. Nakon nekoliko izdanja koja su se plasirala medju top 10 I top 20 na Beatport-u prošle godine, od strane Beatporta proglašen je za najveću nadu Tech House zanra. Mislimo da su ovo sasvim dobre karakteristike da posle 18-og I 20-og Marta i gostovanja na Western music festivalu u Majamiju , kao i ponovnog nastupa u najprestiznijem klubu house muzike : ‘’’ Ministry Of Sound London “ 23-eg marta gostuje I na našem festivalu 18. aprila u hali Čair. Predstavljamo vam MIKE VALE – a!

 

 

 

Posle dva mlada ekstremno talentovana DJ-a organizatori su rešili da “pojačaju” line up jednim iskusnijim članom, i tako naprave idealan spoj mladosti i iskustva, i zadovolje sve muzičke ukuse. Karijeru kao DJ je započeo 1991, a kao producent od 1994 godine, sada je jedan od najvažnijih italijanskih DJ-eva i producenata. Ima jedinstven stil House muzike sa primesama funka, ali pod uticajem electro i Tech zvuka. U leto 2006. njegovi brojni uspesi doveli su ga do nastupa u najprestižnijim klubovima sveta kao što su Luxy klub na Tajlandu, Pacha klub u Sharm El Shaiku, Oxom u Švajcarskoj, Ministry Of Sound London. Od 2008 godine stalni je izvodjač na Nikki Beach plaži, kao i na ”Winter Music Conference” u Majamiju. Od značajnijih nastupa izdvajamo i nastup sa Carl Cox-om na Grand Prix F1 u Montekarlu, kao i da je dugo godina bio rezident za oficijalne Red Bull žurke širom planete. Velike uspehe takođe beleži i na Beatportu sa numerama: ” Otherside ( rmx ) ,I do ,Strump ” sve numere zabeležile su plasman u top 5 Beatport liste, i samim tim mu donele unosne ugovore sa najeminentnijim izdavačkim kućama u Evropi Toolroom Records, Tiger Records i Hotfingers. Ove godine u martu već ima ugovorene nastupe na prestižnom Winter Music Conferenc-u u Majamiju posle koga će ekskluzivno prvi put u Srbiji nastupiti na našem festivalu. Niko drugi do FEDERICO SCAVO.

 

 

 

Domaća podrška:
DJ Milkan & dj Daba (residenti NHF-a)
DJ Nikola Mande
Dimiz

Karte još uvek nisu u prodaji ali je najavljeno da će cena biti 550din. Datum početka i mesto prodaje karata možete saznati na njihovoj fb stranici

http://www.facebook.com/NaissusHouseFest

Avatar photo

Autor: Igor