Ovaj vikend nam stižu Michel Cleis i Supernova

Michel Cleis, autor velikog hita “La mezcla“, vrtoglavu popularnost doživeo je baš od kada je napravio ovu numeru. Za samo dve godine njegova karijera se praktično potpuno preokrenula i od anonimnog producenta sa velikom kolekcijom vinila, postao je jedan od najtraženijih izvođača kad je elektronska muzika u pitanju.
 
 
Njegov talenat na vreme je primetio čuveni DJ Luciano, koji je smatrao da je “Cadenza” pravi dom za Cleisov vijugav spoj latinskih ritmova, trible bubnjeva i nezaboravnih španskih vokala. Njegov kvalitet potvrđuje i to što je Michel sada redovan gost poznatih klubova “Pacha” i “Ushuaia” na Ibizi.
 

 
Italijnski DJ duo Supernova čine Emiliano Nencioni i Giacomo Godi. Oni su poslednje decenije napravili veliki napredak od zvezda u usponu do internacionalno establiranih umetnika, a to se posebno odnosi na poslednjih par godina. Njihovi groovy setovi najčešće variraju između techa, house-a i deepa, ali često ima elemenata i drugih muzičkih žanrova. Izdaju za britanskog house giganta “Defected” koji ima jednu od najvažnijih uloga u promociji ove vrste muzike u svetu, a osnovali su i svoj lejbl “Lapsus Music”.
 
 
Supernova je nastupala na brojnim važnim događajima i mestima uklučujući ElRow (Barcelona), Monegros Desert Festival, Ministry Of Sound (London), Cavo Paradiso (Mykonos), Privilege (Ibiza), Kazantip Festival (Ukraine), Tenax and Magazzini Generali (Italy), Space (Miami)…
 
U petak će za DJ pultom biti i Vuk Smiljanić. Karte do 00.30 koštaju 200 dinara, a posle će biti duplo skuplje. U subotu, kad su domaća podrška mlade nade beogradskog klabinga Nexie i Kid Kimi, ulaz je slobodan do 00.30, dok će se nakon tog vremena plaćati 300 dinara,
 
Avatar photo

Autor: Igor