NAJAVLJENA DVA KORONA-TEST FESTIVALA ZA 3000 LJUDI!

 NAJAVLJENA DVA KORONA-TEST FESTIVALA ZA 3000 LJUDI!

Festivalska industrija nastavlja tražiti modele održavanja evenata u uslovima korona krize.

Sledećeg će meseca promo tim koji čine Fieldlab Events, ID&T i Mojo na prostorima koje hardstyle entuzijasti poznaju kao domaći teren festivala Defqon.1 početi organizovati dva muzička festivala za ukupno 3000 ljudi.

1500 fanova po festivalu učestvovaće u prikupljanju podataka o ponašanju posetioca, kvalitetu vazduha i riziku od kontaminacije – koji će svakako dobro doći za neke buduće organizacije u uslovima koronakrize – ali primarno je reč o partijanju i opuštanju.

Holandski Biddinghuizen fanove će dočekati sa nekoliko stejdževa, atraktivnom listom izvođača i štandovima sa hranom, a ako je iko prestrašen kako će dolaskom učestvovati u nekakvom medicinskom eksperimentu, PR menadžer Fieldlaba Tim Boersma ga razuverava tvrdnjom kako je sve što je potrebno za ulazak negativan test na koronu i nošenje zaštitne maske na licu, ali sve ostalo je dopušteno kao u dobrim starim danima. Festivali će početi u 15 sati i trajati do večeri, za slučaj da policijski sat u Holandiji još uvek bude na snazi.

Avatar photo

Autor: Igor