Onlyclubbing portal nominovan za regionalni medij godine! Izašle nominacije za Ambasador nagrade.

 Onlyclubbing portal nominovan za regionalni medij godine! Izašle nominacije za Ambasador nagrade.

Domaća i regionalna publika od danas može glasati za petu nagradu Ambasador elektronske muzike koja se ove godine dodeljuje u ukupno 28 kategorija.

Priznanja za najbolja ostvarenja u 2020. godini dodeliće se 19. marta u Centru Gervais u Opatiji, a publika za svoje favorite može glasati u pet domaćih i pet regionalnih kategorija dok će struka dodeliti nagradu u ukupno 18 kategorija.  

Svoje favorite publika može podržati glasanjem na internet stranici nagrade www.ambasador.hr do 26. februara 2021. godine, dok će glasanje struke trajati od 13. do 28. februara 2021. godine.

Kroz otvorene javne prijave stiglo je 50 predloga, a čak 770 predloga u prednominacijskom ciklusu uputilo je 80 članova stručne radne grupe iz Hrvatske i regiona. Ove će se godine dodeliti i nagrada za životno delo o kojoj će odlučiti Utemeljitelj nagrade i Nadzorni odbor Ambasadora.

ONLYCLUBBING portal nominovan u kategoriji “regionalni medij godine”.

Zajedno sa našim portalom nominovani su još i Grotto, Mixmag Adria, Radio Krš i SolvdMag.

Ukoliko želite da podržite naš portal i glasate za nas to možete učiniti klikom ovde. (nije potrebna nikakva registracija niti bilo šta drugo, samo da kliknete na link i izaberete onlyclubbing portal i kliknete “vote”.

Ambasador u svom jubilarnom 5. izdanju svetli crveno kako bi ukazao na veliku krizu koja je pogodila hrvatsku i regionalnu muzičku industriju, ali i kulturni sektor u celini. Svi će vizuali nagrade ove godine biti crvene boje te će se isticati uz slogan #RedAlert

Ambasador i u vremenu krize deluje na jačanju scene te posticanju saradnje i muzičkog stvaralaštva pa u okviru aktivnosti nagrade pokreće diskurzivni program Simpozij. Stručnjaci iz elektronske muzičke industrije na Simpoziju će u sklopu nekoliko panela diskutovati o aktuelnim temama, a u razgovor će se moći uključiti i publika. Simpozij je prvi korak u smeru pokretanja muzičke konferencije koja će služiti kao platforma za saradnju i povezivanje regionalne scene, ali i ukazivati na probleme sa kojima se suočava elektronska muzička industrija.

Pravilnik nagrade nalazi se na stranici http://www.ambasador.hr/ambasador-2021/pravilnik.

Više informacija o Ambasador nagradi:

www.ambasador.hr

Instagram

https://www.instagram.com/nagrada.ambasador

Facebook

https://www.facebook.com/nagrada.ambasador

Avatar photo

Autor: Igor