PRODIGY NAJAVILI DOKUMENTARNI FILM! Film će biti snimljen sa istim integritetom kao što radimo i našu muziku – beskompromisno, sirovo i iskreno … Ovo je za Keefa!”

 PRODIGY NAJAVILI DOKUMENTARNI FILM! Film će biti snimljen sa istim integritetom kao što radimo i našu muziku – beskompromisno, sirovo i iskreno … Ovo je za Keefa!”

Photo by Phil Nicholls

The Prodigy rade na dokumentarnom filmu. Produciraju ga zajedno sa dugogodišnjim vizualnim saradnikom Paulom Dugdaleom, koji je za bend napravio tri video spota, kao i njihov koncertni film “Prodigy: World’s On Fire”.

Liam Howlett i Maxim dali su zajedničku izjavu za Billboard kako bi najavili dokumentarac koji su posvetili pokojnom Keithu Flintu:Nakon užasnog gubitka našeg brata Keefa 2019. godine, došlo je vreme da ispričamo priču o našem bendu, sve, svaki detalj… To je priča o haotičnom i problematičnom putovanju naše bande, našeg benda – The Prodigyja. Ili, jednostavno, priča o braći sa misijom da stvore buku, da zapale ljudske duše i raznesu soundsysteme širom sveta … to je to! Ovaj će film biti snimljen sa istim integritetom kao što radimo i našu muziku- beskompromisno, sirovo i iskreno … Ovo je za Keefa!

Bend će film objaviti u partnerstvu sa Pulse Films, firmom koja stoji iza vizuala albuma “Lemonade ”Beyoncé i “Shut Up And Play The Hits” LCD Soundsystema.

Paul Dugdale, koji je već radio dokumentarce s Rolling Stonesima, Paulom McCartneyem i Samom Smithom, rekao je: “Film će biti divlji poput benda. Na momente mračan, snažne promene ritma, biće to i vizualni napad, stilski upečatljiv, savremen i izazovan. Želimo da gledaoci napuste bioskop kao da su upravo sišli s roller-coastera.”

Film još nema ime ili datum izlaska, ali nema sumnje da će biti pravi dokument najvećeg benda plesne muzike.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor