Najveći britanski medij o Lovefestu u Bosni i Hercegovini BBC istakao Lovefest Cercle projekat!

 Najveći britanski medij o Lovefestu u Bosni i Hercegovini BBC istakao Lovefest Cercle projekat!

Pre samo mesec dana, u saradnji sa čuvenim Cercle timom Lovefest kreirao je nesvakidašnji koncept na otvorenom u okviru koje je na Pliva vodopadima ugostio jednog od najvećih svetskih di-džejeva Jamie Jones-a. Kompletan projekat prepoznat je od strane najvećeg britanskog medija BBC World News, koji je pratio celokupan tok priprema, sam događaj, kao i postprodukciju istog.  

Jedinstvena lokacija, kao i najmodernija produkcija doprineli su jedinstvenoj atmosferi u okviru koje je uživalo samo 1.000 pažljivo odabranih fanova, koji su imali priliku da prisustvuju kvalitetnoj muzičkoj avanturi na obroncima jednog od najstarijih vodopada na svetu. 

Jamie Jones i Ameme posvetili traku Pliva vodopadima

U neposrednom intervjuu na samom događaju Jamie Jones istakao je da su Pliva vodopadi jedna od najfascinantnijih destinacija koje je posetio, kao i da je upravo zato, jednu od svojih traka u saradnji sa di-džejem Ameme nazvao upravo Pliva, posvećenu ovom događaju, kao i samoj lokaciji. Takođe, u intervjuu je naveo da je i ovoga puta uživao nastupajući na Lovefest bini, kao i da nestrpljivo očekuje predstojeći nastup u okviru ovogodišnjeg izdanja festivala u Vrnjačkoj Banji

Celokupan Lovefest Cercle događaj publika je mogla da prati u Live prenosu putem Cercle kanala, a za manje od dvadeset dana finalni video sa ovog događaja pogledalo je više od 800.000 ljudi iz celog sveta. 

Avatar photo

Autor: Igor