Novosadska publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje i učestvuje u muzičkom Masterclass-u poznatog tehno dvojca iz Meksika!

 

Novosadska publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje i učestvuje u muzičkom Masterclass-u poznatog tehno dvojca iz Meksika uz lokalnu podršku svetski prepoznatog Laga.

Zombies in Miami će otvoriti vrata posetiocima u svoj muzički univerzum gde će nas upoznati sa svojim live performansom, načinom na koji to rade, instrumentima koje vole i kojima vladaju.

Zombies in Miami su dvojac iz Meksika koji čine Canibal & Jenouise, rezidenti festivala poput Burning Man-a. Njihova muzika je hibrid tehna i roka, nekada i mračnih tonova, ali opet dosta melodična i uvek savršena za dancefloor. Zombisi su u svetu podrzani od faca elektronske scene kao sto su: Michael Mayer, Marvin & Guy, Superpitcher, Rebolledo, Matias Aguayo, Jeniffer Cardini, Tim Sweeney, Roman Flugel, Maceo Plex i drugi.

https://soundcloud.com/zombiesinmiami

Sa druge strane, odrastajući na turbolentnom Balkanu Miloš Martinov, poznatiji kao Lag razvija unikatni pogled na svoju ekspresivnost koristeći elektronsku muziku kao kanal njegovog kreativnog izražaja. Prepoznatljiv po izlomljenom ritmu i karakterističnom gruvu ovom prilikom pričaće o svojim tajnama za davanje života ritam deonici, kao i drugim trikovima kojima začinjuje i stvara pokret u svojim numerama

https://soundcloud.com/lag

Prijave obavezne putem linka: https://forms.gle/32Rz7wQ4FgA4CYrP7 

 
Avatar photo

Autor: Igor