Paul Van Dyk rasprodao festival!

 

Objavljivanje glavnog headlinera Kalemegdan Summer Festivala, legendarnog Paul Van Dyk-a, koji sa ponosom nosi titulu jednog od najboljih DJ-eva svih vremena, izazvalo je neverovatne reakcije i opšte oduševljenje publike.

Prvi kontigent karata za Serbia Wonderland, na kome će, u okviru Kalemegdan Summer Festivala, nastupati čuvena legenda rasprodat je u rekordnom roku! Zbog velikog interesovanja, organizatori su u prodaju pustili novi kontigent, kojim su produžili period kupovine karata za Serbia Wonderland po staroj ceni od samo 2000 RSD, za oba dana festivala. Ova akcija trajaće do 5. aprila, što će svim fanovima dati dovoljno vremena da svoje karte nabave po „early bird“ ceni, pre nego što cena karte poraste.

Podsetimo, najveći superstar današnjice, Paul Van Dyk, nastupaće na Serbia Wonderlandu, koji je jedan od tri događaja u okviru velikog Kalemegdan Summer Festivala. Pored slavnog DJ i producenta iz istočnog Berlina, line up čarobnog Serbia Wonderlanda činiće i DJ, čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowland-u proglašen najboljim nastupom te godine, čuveni Dannic. Uz njega, publika će imati priliku da po prvi put u Srbiji sluša dva velika imena izdavačke kuće „Armanda Misuc“, Orjan Nilsen-a i Marlo-a.

Serbia Wonderland Festival, 2. i 3. jula na terenima K.K. Partizana, jedan je od tri događaja u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Pored njega, festivalsko leto na Kalemegdanu, činiće još dva velika događaja- Happy Life, 6.juna, na kome nastupa legenda iz Deep Dish-a, čuveni Sharam, i Tropical Inn28.avgusta, za koji su najavljena dva velika tech-house imena.

Cena karte za Serbia Wonderland iznosi 2000 RSD, dok je za paket karata za sva tri događaja, Beogradska tvrđava omogućila specijalnu cenu karte za prvih 1000 posetilaca, koji ce svoje pakete karata moći da kupe po ceni od samo 2500 RSD. Karte se mogu nabaviti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49.

Avatar photo

Autor: Igor